UDREJSE FRA HAMBORG TIL HELE VERDEN

07.08.18

Reklame for Skov Rejser

I disse ferietider har jeg takket ja til at skrive et indlæg om Skov Rejser. Et dansk rejsebureau som formidler rejser gennem tyske rejsebureauer og med udrejse fra Hamborg. Sidstnævnte er et virkelig godt tip, hvis man leder efter billigere rejser!

Sidste år havde ungerne en drøm om at komme til USA, nærmere bestemt Miami. Som I ved blev det en realitet i sidste sommerferie, men det kunne kun lade sig gøre fordi vi netop fløj ud af Hamborg. Jeg endte med at finde nogle billetter hvor børnene nærmest var gratis at have med, modsat hvis vi skulle have fløjet ud af Danmark.

Det var super nemt. Vi kørte fra Aalborg til Hamborg, og selve parkeringen havde vi booket gennem lufthavnens hjemmeside. Så tog vi en hyggedag i Hamborg, og en taxa til lufthavnen tidligt næste morgen. Sidstnævnte var egentlig ikke nødvendig, måske det endda ville have været en fordel bare at køre om natten, og så være klar til morgenflyet. Eneste udfordring var, at man ikke kan være sikker på at sove på flyet når man har 3 børn med 😉

Da jeg for nyligt var i Lissabon med min mand, fløj vi også ud af Hamborg. Her kørte vi bare direkte, parkerede nærmest lige ved siden af terminalen og på få timer stod vi midt i Lissabon. Og hey, så kan man jo også liiiige nå at grænseshoppe på vej hjem 😉

Jeg kan sagtens forestille mig vi vil flyve ud af Hamborg igen. Måske endda tage et par dage i byen først, I ved jo jeg er ret vild med den by! Jeg har ikke tidligere kendt til Skov Rejser, men nu skal de da helt sikkert tjekkes ud næste gang der skal planlægges en familietur. Tænker det er rart med et dansktalende rejsebureau i ryggen, og jeg kan se de bl.a. har nogle gode bud på hoteller i den Dominikanske Republik, hvor vi netop har været. For vores vedkommende står der bl.a. Amsterdam og Cuba på programmet, og så er vi ved at planlægge en større tur til Brasilien sammen med Filucas far og hans familie næste sommer. Her tror jeg helt sikkert vi kommer til at tjekke udrejsen fra Hamborg.

4 KOMMENTARERTRAVELCAMILLE/CLAMOUR 4 GLAMOURSE INDLÆG
Du vil måske også kunne lide
Mere Chanel-ish på budget Endelig tilbage! Så gik der et år mere
4 kommentarer
Ida
Bare et nysgerrigt spørgsmål: hvordan tænker du om det at flyve så meget i disse klimakrise-tider?

SIDEN · SVAR PÅ KOMMENTAR
Jane
Det er et godt spørgmål, Ida stiller. Vi synes allesammen, at det er skønt at flyve til destinationer både nært og fjernt. Det er nemt og føles lidt luksuriøst. Vi krydrer det med lufthavnsshopping og poster billeder af en to-go kaffe fra Lagkagehuset, når vi står i gaten.
Hvad nu hvis vi (influencers og alle vi andre) blev mere bevidste om andre transportformer og gav os til at hype dem? Når en uklædelig ‘bloggersolbrille’ kan blive smart, hvis vi ser den tit nok – så kan det bæredygtige nok også komme til at se sexet ud, hvis vi strammer os an 😊 Sexet eller ej, det er det eneste rigtige for os at gøre, hvis vores børn og deres børn igen skal have en nogenlunde beboelig klode ❤️

SIDEN · SVAR PÅ KOMMENTAR
Signe
Ja det er et super interessant spørgsmål – håber det bliver besvaret.
Mange er ved at være fed up af forbrug forbrug forbrug, ikke mindst når det kommer til klimaet. Hvis man brugte sin indflydelse til dét fremfor at opfordre til mere forbrug og dermed ødelæggelser af kloden, ville man virkelig være en original frontløber. Det gad jeg også godt se mere af.

SIDEN · SVAR PÅ KOMMENTAR
Mette
Kære Camille,
Håber alt er i orden hos dig, og at vi snart ser nogle flere indlæg fra dig <3
Kh
Mette

SIDEN · SVAR PÅ KOMMENTAR
Skriv en kommentar
Din kommentar
Giv mig besked om nye kommentarer på email

Navn

Email (vises ikke)