Vores hotel i Las Vegas

Min weekend i musik 1

ll7744

I sidste uge havde jeg en helt fantastisk musik-weekend. Eller dvs. fra torsdag til lørdag hvor jeg var til koncert hver aften med yndlings going-out-partner-in-crime (det lyder lidt bedre end “Instagram husband”, ikk? Omend det andet nu er mere catchy, ha ha). Det var simpelthen så skønt! De tre koncerter bærer præg af at det alle var med meget markante, og lækre vokaler.

Vi hopper lige ned midt i den, for disse billeder er taget på vej ud for at høre Sam Smith i Royal Arena i fredags. Mit første besøg der, men bestemt ikke det sidste. Det er virkelig et fint spillested når det skal være stort.

Jeg var meget spændt på lyden til Sam Smith, for hvis ikke den sidder lige i skabet, så er hans musik ikke specielt interessant. Men det gjorde den heldigvis. Hans smukke falset gik rent igennem, lige ind i hjertet som blev fyldt af lækker melankoli. Jeg vil endda sige, at han fremførte “Writing’s on the wall” smukkere end på pladen, og der skal immervæk noget til! Kan da ikke afvise at øjnene blev pixi smule blanke på et tidspunkt ;) En anelse show blev det også til, og omend det rammer forbi min smag, så er det også fair nok der kommer lidt mere underholdning på når det er i en stor arena. Så til mit store spørgsmål om, om Sam Smith holder live, så må det være et klart ja herfra. Er fortsat i tvivl om, om han ville kunne synge en festival op i samme lydkvalitet, men mon ikke man får chancen for at lytte efter det i nær fremtid…?

ll7745

Jeg var i pailletshorts fra Zara, læderjakkefra Muubaa, surfer-tee fra Key West og lyserøde Converse -Havde glemt at tage andre sko med, så blev enig med mig selv om, at lyserøde Converse går til alt ;) Hvis I er enige kan man nu spare ekstra 10% på nogle der allerede er nedsatte, yay.

ll7746

5 kommentarer

 • Lena

  Hej Camille. Tillykke med kærligheden og at privaten er “back on track”. Dejligt at du er tilbage på bloggen med gode indlæg :)
  Jeg kan ikke se dine billeder, når jeg vil læse ældre indlæg fra arkivet. Ved du, hvad problemet kan skyldes? Jeg tilgår din side via browser på telefonen.
  Bh Lena

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Hej Lena. 1000 tak skal du have <3 Jeg er simpelthen så ærgerlig over det med billederne, men det er simpelthen fordi de lå på en server som åbenbart er lukket ned efter jeg forlod Looklab. Heldigvis har jeg en del af dem på en harddisk, og så kommer de som "Flaskback Fridays" engang imellem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med kærligheden og det hele! Sikke nogle smukke billeder af dig og hvor er det et fantastisk outfit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Bøgeskov

  Du ser simpelthen fantastisk ud. Må man spørge hvor strømperne er fra?
  KH Hanne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Vores hotel i Las Vegas