Lidt om titler...

Weekend-sol og flere røde detaljer

ll7682

Vi fortsætter med de røde detaljer lidt endnu ;) Rød, sort grå er jo noget af en klassiker, og jeg er faktisk blevet helt god til den klare farve i mindre doser. Var lige ude at nyde det fantastiske (og kolde!) vejr i weekenden, tør man snart håbe på at foråret er på vej?

ll7683

Jeg var i hue fra Supreme, solbriller fra Gucci, tørklæde fra Louis Vuitton, strik fra Samsøe, kjole af mit eget design for Envii og støvler fra Aldo.

ll7681

Tak for jeres søde kommentarer og tilkendegivelser i går. Min lyst til at blogge falder når der er ting i mit privatliv der fylder rigtig meget, men som jeg af forskellige årsager ikke kan blogge om lige på det tidspunkt. Jeg er virkelig dårlig til at tilbageholde vigtige detaljer, og jeg er ret sikker på at I også kan mærke det på mig? Det er det der med at have hjertet med i hvad man laver altid…

Så det føles helt fantastisk at der  ikke længere er noget jeg ikke kan skrive om <3

1 kommentar

  • Louise W.

    Tillykke med kærligheden! Ja det har godt kunne mærkes, at der har været en slags filter på bloggen, forståeligt nok. Jeg håber, din lyst til at blogge er tilbage!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Lidt om titler...