California Dreamin'

Greetings from LA

704082bd-770e-455e-b483-00d84af65cfb

Søde C4G-læsere. I får lige et postkort fra Venice Beach i LA. Og nej, det er ikke fra 80’erne men et jeg har taget ud af vores vindue i går. Det er noget af det smukkeste jeg nogensinde har set. I det hele taget har jeg den vildeste ferie, og jeg kommer til at opdatere jer meget mere over de næste dage. Computeren er i DK, men jeg blogger lidt fra telefonen (og låner min kærestes computer, han har allerede accepteret titlen som “Instagram husband” så han er vist også ok med at afgive computer…).

Sender masser af tanker hjem, og heldigvis ved jeg at både hjem og unger bliver set godt efter. Det betyder noget når man er ude.

Lige nu sidder jeg i LAX på vej mod Las Vegas. Det er helt vildt! Vender kort tilbage til LA senere, og flyver så hjem. Heldigvis ikke til strejke! Og forhåbentligt heller ikke til sne.

I kan følge med på både Snapchat og Instagram (begge @clamour4glamour) hvor der er masser af små updates fra turen.

4aa5f799-1034-4bd5-81fb-b9714505d5c0

En af dagene lejede vi en Harley, bedste måde at se Malibu, bjergene og “Hollywood” skiltet på. Det får I meget mere om senere 👍🏻 En ny tatovering er det faktisk også blevet til, den får I lige på Snap og Insta i første omgang. Hav en rigtig god påskeferie, vi blogges lige om snart!

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

California Dreamin'