Weekend-sol og flere røde detaljer

California Dreamin’

Jeg ved ikke om det er de lyse solskinsdage, et lyst sind eller bare tanken om snarlig ferie der gør, at jeg har været ved at pakke min virtuelle kuffert med nyindkøb til rejsen til LA – Og ja, det er sammen med ham ;). Har lyst til at erstatte en del af mit sorte med den mildere army-farve:

ll7684

Nyt badetøj er en luksus jeg plejer at unde mig selv når den står på en længere badeferie, og denne badedragt er så pæn at den også kan gøre det ud for en top.

Jeg rejer altid med en hoodie, og i ægte surfer-stil vil jeg pakke en oversize herremodel fra Quiksilver til at have over badedragten ned til Venice beach (som vi nærmest bor på en del af tiden).

Et stribet hårbånd til at holde styr på saltvandslokkerne, og så en girly soltop med flæser og prikker (som alternativ til blomster, det er jeg jo ikke specielt vild med…).

Jeg er ret vild med socks n’ sneaks tendensen (hallo, det er jo mega rart!) og så med et par hvor der endda står “Fly to LA” kan det vist ikke blive mere spot on.

Et par lyserøde All Stars har stået på min ønskeliste i et stykke tid, så jeg satser stærkt på at købe et par med hjem (der må da være noget at spare på Converse i USA?).

Jeg er ret vild med det enkle design fra Ray Ban, og jeg kan mærke at jeg bliver gladere og gladere for de lidt lettere solbriller.

Jeg rejser altid med en rygsæk (dog ikke altid som eneste taske som for nyligt i Lissabon, ha ha), og denne camo-sag fra Eastpack gør sig godt til min LA-farveskala og den laid back stil jeg vil prioritere.

Jeg ville elske et standard sæt bestående af lædernederdel, løs, hvid tee og så en casual, stribet blazer. Et sæt der både kunne fungere i dagtimerne og til at gå ud i om aftenen. Især med de fine satinsandaler der med garanti giver en anelse længere ben, i hvert fald ved første blik ;)

Når jeg flyver over søen er jeg ikke ret vild med de syntetiske tæpper man får udleveret. Jeg drømmer om at have dette fra Lala Berlin med i stedet, men sandheden er, at jeg nok smider et mere budgetvenligt tæppe med over armen. One can dream, right? ;)

3 kommentarer

 • Kristina Olesen

  Lidt ude af kontekst her, men er så nysgerrig på hvordan din oplevelse var af Pete Doherty koncerten :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Franske spartoo sælger converse meget billigt;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Også lidt out of context, men jeg er desperat – hvilken eller hvilke eyeliner(e) bruger du?
  Jeg kan kun finde de flydenden som bliver siddende hele dagen, men som jeg synes er meget skarpe og hårde i udtrykket, eller blyanter som tværer ud eller forsvinder i løbet af dagen, eller som ikke er skarpe og ikke kan spidses?! Hjælp!?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Weekend-sol og flere røde detaljer