Super Moon

Joy Division Love

ll7594

Når der hænger sådan en hoodie her i herreafdelingen i H&M, så er den jo nødt til at komme med mig hjem. Jeg ELSKER Joy Division, og meget af min musikalske arv er bygget på deres værker. Det siger lidt om deres megahit “Love will tear us apart”, at det kan indspilles i en udgave med min danske yndlingsforsanger, Michael Møller, og DRs bigband, og stadig være lige så fantastisk -Og måske endda en pixi smule mere fortryllende. Lyt selv med lige her.

ll7595

Jakke fra Muubaa, hoodie fra H&M, t-shirt fra Samsøe, jeans fra H&M, støvler fra Aldo.

3 kommentarer

 • K

  Jeg har altid være meget fascineret af din musikalske arv og historie. Kunne du eventuelt have lyst til at fortælle noget mere omkring den og hvordan musikken har fået sådan en stor indflydelse i dit liv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak, og ja, det kan jegsagtens gøre. Hold øje med bloggen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu har jeg fulgt med i din lovprisning af Michael Møller i årevis og har da også lyttet til dine links fra tid til anden. Jeg har dog aldrig anet,, hvordan manden så ud. En hurtig googling viser så, at vi så åbenbart har børn i samme institution, og at han er en af de faste “godmorgen”-udvekslere. Der kan man bare se… Danmark er satme lille!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Super Moon