Zoo-outfit

Favorit strømpebukser

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

ll7399

Noget af det I spørger rigtig meget ind til, er mit valg af strømpebukser. Jeg har været igennem rigtig mange par strømpebukser på det seneste, efter H&M stoppede med at lave den model jeg ellers har brugt i årevis. Jeg har været på jagt efter værdige arvtagere, og har primært fokuseret på de billige varianter, men jeg må altså sige at jeg er super skuffet! Jeg er gået efter dem med en smule shaping, da man derved slipper for uflatterende elastikbånd midt på maven, og det er man desværre nok nødt til at betale en smule for, hvis det skal have en effekt. Nettos var simpelthen de sjoveste, efter én gangs brug blev de slappe som en brugt ballon, og havde absolut ikke noget der lignede shaping tilbage. Føtex’ er egentlig ok til prisen, jeg får bare lavet huller i dem vildt hurtigt (og jeg har ellers par fra H&M jeg har haft i flere år!), så tror ikke de er specielt stærke. Jeg har naturligvis ikke prøvet ALLE par fra alle billige mærker, men jeg har endnu ikke fundet nogle der har været pengene værd i længden.

Til gengæld har jeg fundet to favoritter som godt nok koster lidt, men de er til gengæld pengene værd! Mine favoritter som jeg har på på billedet er fra Item M6. De laver flere forskellige slags strømper helt ned til 200,-, men fælles for dem er en meget effektiv shaping effekt samt kompressionsteknologi, og kombinationen af de to giver vildt gode ben -altså hvis jeg selv skal sige det. De strammer de helt rigtige steder, og de holder super godt på formen efter brug og vask. Samtidig er de rigtig rare at have på. De har også netop vundet en “Red Dot Design Award” så der er nok noget om snakken.

Spanx er næsten lige så gode. Jeg synes deres shaping omkring hofterne er sygt effektiv, måske endda lidt for tight til hverdag til tider, ha ha ;) Men faktum er, at jeg netop forleden smed mit første par Spanx strømpebukser ud, og dem havde jeg på til min 26 års fødselsdag (og naturligvis brugt flittigt lige siden) så det synes jeg helt ærligt er fantastisk godt gået! Jeg har naturligvis flere forskellige par, men disse er gode til hverdag det meste af året i en 100 den.

T-shirten er i øvrigt denne.

10 kommentarer

 • Carina

  TAK for tip!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sikke et godt tip, jeg mangler netop nu, efter at graviditets-strømpebukserne er smidt ud. Er der nogle af modellerne fra Item M6 du særligt kan anbefale? Har du prøvet nogle af dem til 200?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Meny har nogle fornuftige strømpebukser med shaping til prisen også :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Bøgeskov

  Lyder spændende med dine anbefalinger😊 vil straks kaste mig ud i at prøve begge. Du ser for øvrigt skøn ud, nærmest kun, i strømpebukser😉
  Kh Hanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvilken model og størrelse har du dem fra Item M6 i?

  Mit yndlingsmærke og model inden for strømpebukser er desværre også gået ud af produktion :/

  Så når dem jeg har er slidt op, skal jeg også på jagt. Har hørt godt om Swedish Stockings, men har endnu ikke selv prøvet dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne Bøgeskov

   Hvis jeg må blande mig så har jeg prøvet flere forskellige modeller fra swedish stockings. De er lækre men desværre er min erfaring at de ikke holder ret længe. Selv 100 denier gav op ved storetåen efter et par dage😊 mvh Hanne

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for info Hanne :-* Dem springer jeg over så.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Berg

  Rema 1000 laver de bedste strømpebukser EVER!! 39 kr koster et par vist, og de holder bare utrolig godt både i vask og brug!
  – Det er dem jeg går efter HVER gang :-) xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg bruger selv sorte strømpebukser næsten dagligt, har været igennem mange slags, og min favorit er fra Kvickly! Body shaper hedder de, og de koster omkring 60 kr. Tilpas tætte synes jeg, sidder godt, holder ok. Jeg plejer at vende vrangen ud, så de er så matte som muligt.
  Bare et lille tip fra en strømpestorforbruger! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Phoebe Busch

  Hej
  Jeg synes du skal prøve nogle strømpebukser fra balletbutikkerne, de koster under 100kr. Min datter har gået til ballet i halvandet år, og har endnu ikke ødelagt et eneste par. De er nemme at vaske og holder bestemt formen.
  De hedder trikot, i forskellige farver, med og uden fod, og fås i fx balletbutikken.dk og straekogboej.dk eller .com
  Du skal vælge 1-2 størrelser større end du plejer, så holder de længere.
  Min datter er 8 og jeg køber str 12-14 til hende og når man pakker dem ud, skulle man tro de er til en 4 årig ;) bare et tip. Vi bruger dem fra freeds.

  Og lige en tak for dit indslag om regnvejrs frakke og støvler. Det var til stor hjælp for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Zoo-outfit