Flashback Friday

Hvor meget er din bolig mon værd?

Annonce. Indlægget er lavet i samarbejde med Nybolig.

ll7118

Vi bor i hus i Aalborg, og har gjort det i ret mange år efterhånden. Huset er ikke kæmpe stort, men det passer heldigvis stadig til vores families størrelse, og økonomi ikke mindst. Ved samme tid sidste år var vi faktisk ret overbeviste om, at vi ville flytte til noget større, og dermed også noget der ikke ville ligge helt så godt som der hvor vi bor nu. Vi er nemlig alligevel ikke helt sikre på, at vi kan sige farvel til vores beliggenhed, som vi næppe finder ret meget bedre ift. vores behov og ønsker. Vi nåede dog heller ikke at få kontaktet en ejendomsmægler, omend det nu kunne have været rart at vide hvad vores bolig rent faktisk er værd i dag, HVIS nu vi alligevel ombestemmer os. Man skal aldrig sige aldrig. Det er jo lidt nemmere at vide om man er realistisk i sine kommende boligønsker når man har et estimat på hvad ens nuværende bolig er værd.

Det ville nok være en kende for useriøst at kontakte en mægler i dag, da vi som sagt ikke helt er der hvor vi vil sælge. Tror vi ikke ;) Jeg føler også, at hvis man skal have en fremmed ud at kigge på ens bolig, så skal tingene jo være i orden. Det der hegn der lige skal males, væggen der trænger til at blive spartlet osv. For ikke at nævne rodet efter 3 børn (og mig selv, ha ha, min mand er vist den eneste der ikke roder).

ll7119

Hvis nogen af jer kan genkende mine tanker, eller blot er nysgerrige på om boliginvesteringen holder, så vil jeg tippe jer om en app “BoligVærdi” som Nybolig har lanceret. Jeg er jo stor fan af alt der kan klares via nogle kliks online, det er ingen hemmelighed! Uforpligtende (we like!) skriver man bare sin adresse i appen, tager billeder af sin bolig (stue, køkken og bad, evt. værelser) også inde i selve appen, og så evt. tilføjer en beskrivelse og så får man indenfor 24 hverdagstimer et estimat af værdien på boligen fra en lokal mægler der kender området.

ll4877a

Det er da lige til at overskue. Det er selvfølgeligt vigtigt at sætte billeder ind der reelt viser rummene, som f.eks. dette:

ll7145a

Pyt med om der er rod eller ej i første omgang, det er kun mægleren der ser det ;) Det er vigtigt at man kan fornemme hvor der er vinduer, rummenes stand osv. Jeg har tilføjet lidt interiørbilleder til indlægget her for æstetikkens skyld også, men det er ikke nødvendigt når man benytter appen.

ll5259_zps4d870f43

ll7120a

Find appen lige her.

rr18

ll5257_zps883cef9a

rr350

ll5632

rr158

rr65

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Flashback Friday