Glædelig jul!

Lidt om juledagene, og til fest i sort, guld og grøn

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Nå, er I kommet godt igennem juledagene? Jeg er landet i sofaen herhjemme mens der er storm udenfor. Vi har haft nogle skønne dage med familien, og en fantastisk juleaften med god mad og gaver. I dag tog jeg de to store unger med ind og så “Syng” i biografen. Den kan altså virkelig anbefales hvis I trænger til at koble lidt fra i mørket. Den var super underholdende, og vi skreg af grin flere gange. Desuden er soundtracket rigtig godt, og man har valgt at bibeholde de originale engelske sange (sunget af bl.a. Scarlet Johansson og Reese Witherspoon) og så kun oversætte talen til dansk. Det fungerer super!

Nu hvor jeg har fået tid til computer igen, har jeg været ved at tænke lidt på nytårsoutfit, og synes egentlig tanken om noget grønt, sort og guld kan være rigtig smukt. Har fundet lidt sager som ville være lækre at have i skabet. Faktisk er en del af dem på udsalg, da Boozt netop har begyndt deres:

ll7090

Grøn bomberjakke, grøn bluse i chiffon og gylden nederdel i super flotte pailletter. Gylden peplumtop og grønblå pailletnederdel med god længde. Smukke guldøreringe og stiletter i sand/grøn/sort. Sort kjole med pailletter og endnu en sort kjole med guldprikker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Glædelig jul!