20% rabat på strik og kjoler

Cointreau Fizz – Nem og lækker drink

Reklame: Indlægget er sponsoreret af Cointreau.

ll6940

Udover en kølig, sødmefyldt rosé, så har min nyeste drink-obsession “Cointreau Fizz” været i mit glas hele sommeren. Som I kan spotte på hårlængden, så er det ikke løgn ;) Cointreau kontaktede mig nemlig for at spørge, om jeg ikke havde lyst til at lære deres produkt bedre at kende. Tjo, hvorfor ikke? Som mor til tre, er jeg ikke lige ude at drikke drinks hver weekend, men vi gør egentlig meget ud af at hygge herhjemme. Vi kan sagtens bruge en del tid på at lave lækre cocktails, eller købe en ekstra god vin, og jeg nyder virkelig min mands selskab. Vi sidder tit sent oppe i weekenden efter ungerne er puttet, og lytter til lækker musik, får vendt ugen, job osv. Det er virkelig fedt vi har så meget til fælles, ingen 7-års krise her (endnu, ha ha).

ll6929

Jeg er normalt til ret enkle drinks. En ægte G/T chick, afløst af en “Tom Collins” i ny og næ. Selvfølgelig er jeg også til de mere søde drinks, især “Piña Colada”, men efter én så er det rigeligt. G/T kan jeg til gengæld altid drikke, det ved jeg så ikke om det er en god ting egentlig ;) Måske er det derfor jeg er blevet så glad for “Cointreau Fizz”. Det er en blødere udgave af en G/T, selvfølgelig med sit eget præg. Danskvand (10 cl), friskpresset lime (1,5 cl) og Cointreau (5 cl), og så er det egentlig det!

ll6927 ll6928

Tidligere har jeg egentlig kun drukket Cointreau i “Cosmopolitans”, og generelt er det en ingrediens i rigtig mange cocktails, men det smager faktisk super godt i en ret enkel drink, hvor smagen får lov til at træde mere frem (det er en appelsinlikør lavet på bitter og sød appelsinskal). Det klæder den!

ll6936

ll6931

ll6930

ll6934

ll6935

Henover sommeren har vi varieret den en del, bl.a. kan jeg virkelig anbefale rosenlimonade i stedet for danskvand. En smule mynte skader heller ikke! Ellers kan jeg i øvrigt anbefale at tjekke alle opskrifterne ud her. Der er seriøst de lækreste drinks med Cointreau, og “Fizz” drinken i et utal af variationer, bl.a. med agurk og frisk basilikum (så får man endelig brugt den plante til noget andet end tomatsalat og tomatsovs, ha ha), og selvfølgelig også en masse søde udgaver. Den udgør egentlig en ret god base, og fordi man sagtens kan smage den (og dermed fornemme man får alkohol, modsat f.eks. vodka), så opfordrer den også mere til at blive nydt med måde. Det kan jeg godt lide.

ll6937ll6932

ll6938

Ps. som altid, når jeg skriver om alkohol, så vil jeg med de bedste intentioner lige nævne aldersgrænse, fornuft og “don’t drink and drive”. Alt andet ville være uansvarligt.

4 kommentarer

 • Helle

  Mmm, fristende indlæg. Ville gerne selv være bedre til at mikse lidt cocktails herhjemmeDet ender som regel med vin eller god øl. Så tak for inspiration. Har også et spørgsmål, der intet har med cocktails at gøre. Overvejer at købe en ver de terre flyverdragt, men er noget i tvivl. Syntes der er mange forskellige holdninger til dem. Ved du har brugt dem til dine børn og vil gerne høre din anbefaling. Kan de holde sig tørre i regn og sne og har du oplevet at de blev tunge når de blev våde ? Håber du har tid til at svare 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det har jeg bestemt Helle. Jeg er stor fan af Ver de Terre helt generelt. Der har ikke været en vinter i nærmest 10 år, hvor vi ikke har haft noget fra dem. Jeg har oplevet en enkelt gang, at en lynlås gik i stykker og ikke kunne reddes (skrev til Ver de Terre, men de havde desværre ikke nogle nye, men kunne selvfølgelig få pengene tilbage, så ingen problemer med service). Sixten har som stort børnehavebarn lavet hul i sin flyverdragt med gummibelægning, men han laver generelt ofte hul i ting, ha ha. Jeg har vasket deres ting i maskinen mange gange, og Sirius bruger nu Sixtens ting (dem uden hul…) uden problemer.
   Ungerne har altid været varme og tørre. Jeg har i år købt en ekstra flyverdragt til Sirius fra Mini-a-ture, da jeg har rigtig gode erfaringer med deres overtøj, og den var virkelig billig på Boozt. Det er rart nok med en flyverdragt til dagplejen der konstant er fyldt med mudder, og så en til brug herhjemme når vi går tur i klapvognen osv. ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Mange tak for svar 😊 Så vil vi prøve med sådan en i år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej, Har du mulighed for at sætte mig i kontakt med den danske forhandler af Cointreau Fizz? Jeg er interesseret i at servere det i min butik og til en event;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

20% rabat på strik og kjoler