Sirius update!

Fra sommer til efterår

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

 

Nå, det var egentlig meningen at jeg ville sende jer denne update i går, men min blog lider altså af lidt nedetid. Det er ude af mine hænder, men håber der snart kommer styr på det :)

Jeg ville bare lige sende lidt opmærksomhed til et helt genialt sæt fra Stine Goya, som lige præcis kan tage garderoben fra sommer til efterår. Ved godt det er tidligt at tale om nu, sommeren er jo ikke engang ankommet endnu, men når tingene lige er der, så er det med at være hurtig. Der går jo heller ikke ret lang tid, før efterårsvarerne er i butikkerne… Ja, det er altså lidt underligt.

ll6776

Jeg ville vitterligt elske at sporte dette sæt her med kjolen og frakken til sommer med sandaler (og de mega fine øreringe!), og så med støvler og sorte strømpebukser til efteråret. Måske det er pga. Gauguin-udstillingen på Glyptoteket at jeg har bevæget mig lidt udenfor min komfortzone og er faldet for farveskalaen, men synes virkelig kombinationerne er super fine! Kjolen fås også i lys, som også er virkelig fin, især her til sommer, men den mørke kan altså noget sammen med frakken!

3 kommentarer

 • Anja

  Nøj det er pænt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg havde kjolen på igår til barnedåb og selvom det var dejligt vejr høstede den komplimenter :) med et par lyse sko var den helt perfekt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Tak for tip – hvor er det et lækkert sæt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Sirius update!