Pastelstriber i sommerhår

Sorte 70’er vibes til weekendtasken

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Jeg er jo altid på udkig efter items, der kan gøre sæsonens aktuelle trends “Camille-agtige”. Denne gang kommer jeg med et bud på et all black 70’er inspireret outfit. På den måde kan jeg både slippe afsted med flagrende flæser, snører, fodform og kork! Jeg har sammensat et outfit som jeg selv gerne ville pakke i weekendtasken når turen går til stranden i sommervejr:

ll6682

Badedragten fungerer perfekt som top sammen med nederdelen, og så er det bare at smide blusen over, og hoppe i de fodformede sandaler, så har man et perfekt sommeroutfit, hvor man er klar til at solbade eller hoppe i bølgerne. Jeg kan godt lide at have en badedragt under tøjet når jeg går tur nær stranden, en lille badetur kan jo altid friste. Derudover ville jeg pakke et par lidt mere festlige sko, så outfittet nemt kan opdateres til datenight el. lign. Og selvfølgelig et par fierce cat-eye solbriller som disse!

4 kommentarer

 • Rikke

  Badedragten minder mig om noget Marc Jacobs lavede for en 5-6 år siden, en serie sort/hvide items. Den er rigtig fed, den skal vist klikkes hjem og bo hos mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, eller de bh’er Viktor & Rolf lavede for H&M i sin tid. Either way, totalt klassiker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia Nielsen

  Super fint sæt :) Overvejer både nederdelen og den finde badedragt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Pastelstriber i sommerhår