Mørkeblå og orange

Pastelstriber i sommerhår

Jeg har haft travlt de seneste par dage med at sortere digitale billeder, så al min tid foran skærmen er egentlig gået til det. Jeg havde alt, alt for mange billeder fra min mobil, som bare var lagt i én mega mappe (vi taler ca. 30.000 billeder fra de seneste 5 år…). Er langt fra i mål endnu, men nu har jeg i det mindste fået dem delt overordnet op i mapper. Så må finsorteringen foregå senere. Der er jo den “ulempe” ved digitale billeder, at man jo gerne tager 10 eller flere af det samme motiv. Dengang vi kun havde filmruller der skulle fremkaldes, så tog vi et eller to, og så var det bare ærgerligt hvis øjnene var lukkede… Det har jeg mistet mange gode teen-fotos på ;)

Nå, men i min sortering, så faldt jeg også over en mappe med gamle blogfotos, og især billederne af da jeg havde sarte lyseblå striber i håret fangede mit øje. Det er egentlig en sjov og fin ting her til sommerhår:

ll659

Ja, savsmuldstapet må jo være på vej tilbage… Eller, ej… ;)

ll660

Umiddelbart synes jeg de egner sig bedst til lidt mere naturligt blond hår som jeg har på billedet, og ikke det helt hvide, som jeg har nu, men man skal jo aldrig sige aldrig ;)

ll661

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Mørkeblå og orange