Afslappet feriestil

8 ting til havehygge

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Selvom det har regnet det meste af i dag, og blæst helt vildt, så synes jeg alligevel påsken har vist sig fra sin fineste side. Der er forår på vej, kan I mærke det? Jeg har dog været den heldige indehaver af en øjenbetændelse (igen! Hvis jeg turde få lavet en øjenlaseroperation så gjorde jeg det!), og har stadig en kæmpe fibersprængning i brystet fra da jeg hostede under min lungebetændelse (for 1½ måned siden!), så jeg har desværre ikke været i haven endnu -Jeg er vel lovligt undskyldt, men jeg vil faktisk gerne, jeg kan nemlig godt lide det, og det er helt gratis work out ;) Men seriøst, jeg føler bare jeg har været syg det sidste halve år, så nu må forårsvejret og sommeren gerne snart komme med lysere tider!

Jeg har dog ikke sluppet tanken om haven, og i løbet af kort tid skal vi have sat pavillonen op igen. Jeg har derfor fundet 8 ting, som jeg meget gerne vil investere i til denne sæson:

ll6678

Det lille bord fra Hay er noget så fint, og det kan nemt transporteres rundt ude i haven. Hængestolen er et godt alternativ til hængekøjen, den kræver bare en enkelt gren eller bjælke.

Jeg er vild med at servere saft, punch, sangria eller andet i flotte glas med tappe-funktion.

Piedestalen fremhæver yndlingsblomsterne, og tror den kunne være rigtig fin med et par potter i, som også nemt kan flyttes rundt, så blomsterne kan nydes flere steder.

Rispapirslampen er noget af en klassiker for os børn af 80’erne, og så længe jeg kun skal have den udenfor er det helt ok. Ja, faktisk tror jeg den er super fin ude i vores pavillon, og da den er på solenergi behøver man ikke have dårlig samvittighed pga. elregningen.

Bålkurven fra Menu er også på ønskelisten. Vi har en fra Ikea, men den har ikke så lange ben som denne, og derfor får den altid lige svitset græsset nedenunder (ikke så fedt med en brun plet midt på græsset hele sommeren!). Men en bålkurv er altså noget af det hyggeligste!

Skind er super hyggelige og dekorative udendørs, og ikke mindst varme når mørket falder på. Og hvis de ligger i sådan en fantastisk gyngestol, så er det noget nær perfekt!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Afslappet feriestil