Babyservice

Indret med lækre Aiayu Home

 photo ll5797_zpsjrflba7h.jpg

Hvis der er noget jeg virkelig gerne vil tilføje i min indretning, så er det nogle strikkede sager fra ultra lækre Aiayu. Se lige ovenstående i et soveværelse f.eks. Rolige, nordiske mønstre og farver, med tilpas hyggelig varme gennem materialet. Helt perfekt. Og så er det jo ekstra bonus, at det er så blødt, så jeg sikkert ikke får ungerne ud af soveværelset (ok, måske grund til at overveje en ekstra gang, ha ha). Ovenstående sager er i hvert fald på min indretningsønskeliste! Apropos børn, hvor perfekt ville dette tæppe ikke lige være til kommende baby? Find det hele og meget mere her.

I’m so in love with Aiayu Home!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Babyservice