Perfekte sommersneakers

Envii by Clamour 4 Glamour sale!

Jeg så lige, at Envii har tømt lageret for min sidste kollektion, og snuppet det med på udsalg (jeg burde have lavet mig en pyjamas dengang, hva’, ha ha). En del af jer har  spurgt ind til de forskellige styles efterfølgende, så ville lige give heads up på, at flere styles fra kollektionen nu er online igen (i flere str.) og til nedsatte priser. Noget er dog allerede væk, kan jeg se, så kan ikke garantere hvor mange der er af hver. Farveskalaen med pudderfarvet og grå er jo helt perfekt til det kommende forår, jeg skal i hvert fald have fundet mit frem igen :)

 photo ll5774_zpsc6wfynt6.jpg

Wayne strap dress, Wayne top, Wayne dress.

Wayne jacket, Wayne jacket, Bob top, Damon skirt (+ top).

Bob top, Josh shorts, Josh tanktop, Peter Jumpsuit.

Some items from my final collection for Envii has been restocked online for the sale!

14 kommentarer

 • Det er jo vild lækker kollektion du fik lavet der ;) Måske man skulle hapse lidt ;) Hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Kære Kamille!
  Jeg håber det er okay at jeg stiller et spørgsmål her, som ikke har meget at gøre med dit indlæg idag (men tak for udsalgstippet!)

  Jeg vil spørge dig for jeg ved, at du er en stor fan af Muubaa læderjakker og har et væld af dem = erfaring med, hvordan de “ter” sig :-) Jeg har nemlig købt den(de) lækreste bikerjakke(r) over nettet hos Muubaa efter at have set dit tip om 70 % nedsættelse (igen – tak for tippet). Kunne bare ikke helt beslutte mig for str., så jeg endte med at købe to str. og vil returnere den ene. Må nok sande at jeg er midt imellem en 38 og en 40, og derfor vil jeg spørge hvad din erfaring er: Udvider jakkerne sig i læderet med tiden eller oplever du, at de holder formen og ikke giver sig? Jeg ved det sikkert er forskelligt fra model til model (har købt Ollon Bikerjakke), men hvad der din umiddelbare erfaring?

  Tak om du vil tage dig tid til at svare…

  Jeg ønsker dig alt det bedste i forbindelse med den forestående familieforøgelse :-)

  Hilsen Elisabeth

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Hmm, ja den var værre. Jeg synes de giver sig lidt i læderet, da det er så blødt, men foret giver sig ikke ret meget. Alt i alt synes jeg de holder pasformen helt vildt godt nemlig. Den bliver dog bare endnu rarere at have på, da læderet nemt bliver blødere. Hvis det giver mening?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Jeps, den er værre… Tak for svar og ja det giver mening :-) Hvis læderet bliver lidt blødere, tror jeg at jeg vil løbe an på den mindste str. Det er ikke så fedt, hvis den er stor som udgangspunkt og derefter giver sig. Omvendt kan jeg ihvertfald ikke have en strik under med mindre jeg tager den store…. bop-bop. Endeløse overvejelser ;-) Vil så gerne blive glad for den i længden…. Bruger du ofte strik under dine?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Hmm, jeg bruger sjældent tyk strik (også bare sådan generelt), så så længe jeg kan have en cashmerestrik under er det fint, og de fylder jo ikke meget :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisette Andersen

  Perfekt timing ;)
  Der blev lige klikket en nederdel hjem. Tak for tippet kære Camille!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Jamen det er da mig der takker ydmygt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg anbefaler lige Damon-sættet til alle, der har lidt ekstra penge på kontoen til pæne ting i denne måned. Det er simpelthen mit go-to, hvis jeg har tøjkriser, sættet kan styles både afslappet og fint, og jeg føler mig altid som en million, når jeg har det på. Thumbs up!

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Hvor er jeg glad for at høre, at du får det brugt så meget. Så kan man jo ikke ønske sig mere som designer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet, haps, så røg der tre ting i kurven, som jeg har sukket over siden jeg købte min fine kjole fra kollektionen sidste år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Jamen igen, det er jo mig der takker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jesus et vildt udsalg, købte lige for 2200. Håber du har affiliate på denne, for du fortjener lidt ekstra nu hvor du snart skal være mor igen ❤️ Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det har jeg ikke (ellers skriver jeg det altid i indlægget). Men dejligt du kunne bruge tippet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Perfekte sommersneakers