Aftengåtur

Babyservice

Selvom nærmest alt baby-stuff er at finde på Regnbuen, så vil jeg alligevel lige dele lidt baby-interiør med jer, da det trods alt handler om stel og spisning.

Pga. den senere tids skriverier omkring det skadelige i melamin (se mit indlæg forleden om dette), er jeg næste gået helt fra at bruge det. Desværre er rigtig meget børneservice lavet i melamin (hvilket jeg ikke helt forstår, da min erfaring er, at det smadres næsten lige så nemt som porcelæn, og pga. kemi og holdbarhed ikke kan tåle opvaskemaskine).

Jeg har derfor investeret i gammelt, kongeligt porcelæn, horn og rustfrit stål, som jeg primært kommer til at bruge -i hvert fald til varme sager.

 photo ll5786_zpslimpehkw.jpg

Er helt vild med denne gamle, dybe tallerken fra “måge-stellet”! Så cute til en baby.

 photo ll5788_zpsw58dfqiv.jpg

Derudover har jeg også købt lidt fra “Dragsholm-stellet”, som jeg virkelig godt kan lide. Sjældent man ser service malet med sort og sølv. I kan læse lidt mere om det her. Det skal dog vaskes op i hånden, men det gør jeg gerne med børnenes sager, og det er jo heller ikke spor anderledes end med melaminen.

 photo ll5785_zpsxaulpdxr.jpg

Og så en klassiker fra Georg Jensen. Har fundet lidt flere stålkopper i genbrug, og ellers regner jeg med at investere i et sæt mere. Dette er meget smukt.

Kan egentlig godt lide ideen om at blande vintageporcelæn ind i ens nye stel (vi kører med alm. hvidriflet og sort mega mussel fra RC), så det bliver altså lidt hyggeligt at dække bord med disse sager. Ryger de på gulvet, så er der jo ikke en dyt at gøre ved det, men ingen af ungerne har indtil videre smadret noget (det er kun mig der har, ha ha), så mon ikke det går fint.

Bought some cool vintage stuff and some new steel for the baby.

4 kommentarer

 • Sættet fra Georg Jensen er godt nok smukt – og specielt.. Har faktisk aldrig set service i stål på den måde. Især ikke i babyverdenen, men hold da op det er fint i forhold til melaminservice!

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, vil virkelig også gerne have et til -men det kan man jo altid ønske sig senere -nu skal han lige ud først!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Åh, du fik lige genoplivet min kærlighed til mågestellet. Gad vide om kæresten lægger mærke til at jeg sniger lidt ekstra service ind i køkkenskabene? Det gør han desværre nok. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Jeg synes også det er lidt fint, men kan ikke rigtig se det passe ind i vores indretning sådan umiddelbart. Men har da sneget et par ting ind alligevel ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Aftengåtur