"Pick Of The Day"

Sugarcoated Cherry Dream

 photo ll5446_zps3587def4.jpg

En nærmere præsentation af den 3. lak i den første mini-kollektion, “Sugarcoated Cherry Dream”. Navnet gav ligesom sig selv synes jeg. Farven er en mørk rød med lilla undertoner, en kirsebær-rød, og så er der tilføjet kobber-agtigt glimmer, for et mere tone-i-tone glam-look. En af mine all-time favoritlakker er “Rouge Noir” fra Chanel, den vender jeg altid tilbage til på et tidspunkt i efteråret. Det giver dog ingen mening at lave en kopi af den (det bliver jo alligevel aldrig helt så godt), men i stedet ville jeg gerne videreudvikle noget i samme farveskala, men en del mindre brun, mere kølig og så en god portion glam! Er rigtig glad for resultatet, som helt sikkert kommer til at følge mig til mange af julens fester. Den fåes bl.a. lige her.

Faktisk spottede jeg lige, at man kan få 3 lakker til 200,- + en EOS læbepomade (og der er jo sjovt nok lige 3 lakker i min mini-kollektion, de er her, her og her).

My third nail polish from the first collection, “Sugarcoated Cherry Dream”. A dark cherry red which will be perfect for all the parties this winter.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

"Pick Of The Day"