Metallic, studs and cashmere

Night Black as Gold

 photo ll5430_zps5d7147b2.jpg

Jeg vil introducere lakkerne efterhånden som jeg får dem på. Problemet lige nu er, at de holder alt for godt, og pt. kører jeg på en uge med “Night Black as Gold” (2 lag + overlak). Tanken bag farven er en dyb metallic, som er mørk, og har nogle gyldne, men kølige toner. I noget lys synes den næsten sølv, mens den er gyldent i andet. Deraf også navnet, en sommernat med “Sort Sol” på pladespilleren ;) Sådan en type lak har jeg altid været meget draget af, og den er også ofte nem at matche ind i både hudtone og garderobe (og er forresten helt perfekt til min nye Muubaa-jakke!).

Den er i øvrigt også super fin som overlak til f.eks. en sort, så bliver den endnu mere “stjernenat”-agtig.

I må meget gerne spørge ind til lakkerne, hvis der er noget I har lyst til at vide mere om. Jeg vil ikke trætte jer med selve processen, for den er lang og teknisk, men hold op hvor er det spændende at være en del af. Lakkerne er selvfølgelig ikke testet på dyr, og indeholder ikke parabener, toluene eller formaldehyd (ellers måtte de heller ikke sælges i Europa). Den findes bl.a. lige her, og der er forhandlere i hele DK :)

Sponsoreret: Neglelakken har jeg lanceret i samarbejde med Appeal4

I’ll introduce you to my different nail polishes as I wear them. However, I’ve worn this one for a week now, it almost lasts too well, ha ha ;) A deep metallic, sometimes golden, sometimes silver. It actually matches my new Muubaa jacket to perfection!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Metallic, studs and cashmere