These Boots are made for Walking -The Ecco Way! Win, win, win!!

Electric Evening Indigo

Når nu ikke jeg får skiftet neglelak, så er det jo godt andre gør ;) Jeg har derfor fået billeder af den elektriske blå:

 photo ll5436_zpscf37c042.jpg

Synes billederne viser farven ret præcis, og den nærmest fløjlsagtige overflade. Egentlig havde jeg først kaldt den “Prime Blue”, fordi den dels er tæt på primærblå, og dels fordi jeg forestiller mig, at den rammer farven på Optimus Primes lak ret godt, ha ha ;) Dog da de andre lakker kom til, og der begyndte at danne sig et tema, så kunne jeg bedre se den ind i dette, og derfor “Electric Evening Indigo”. Blå neglelak er jo ret svær at komme udenom denne og næste sæson, og jeg synes virkelig denne nuance  egner sig så fint til dels at peppe et gråt efterår op på, alle vinterens fester, og også brune sommerhænder engang til den tid. Det er min yndlingsblå :)

Den kan bl.a. fåes her, og hos forhandlere i hele landet.

Sponsoreret: Neglelakken har jeg lanceret i samarbejde med Appeal4

Just recieved this picture of my “Electric Evening Indigo” nail polish. It really shows the colour and texture so well!

5 kommentarer

 • Optimus Prime ville nu også have været et ret fedt navn til den! :) Den er nu noget så flot den farve

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ha ha ja, men tror desværre det er de færreste der forstår min Transformers-fascination…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt vild med den blå her, men så igen – elektrisk blå er og bliver bare et hit! (:

  Er så tæt på at spæne ned i Normal her i Odense, men synes ikke helt jeg kan forsvare det, når jeg lige har brugt en formue på lagersalg. Det begynder bare at lyde for meget som opskriften på en tur i Luksusfælden :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Mange tak :) De har ikke mine lakker i Normal, det er kun gamle/udgåede farver fra Appeal4 der kan findes der til lidt lavere priser :) Og helst ingen Luksusfælde, ha ha ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

These Boots are made for Walking -The Ecco Way! Win, win, win!!