Europalle-hylde

New Knit + Bag

 photo ll5381_zps4db5f8f3.jpg

Mens Danmark drukner i regn, betragter vi det fra nordvest. Og faktisk var det helt ok i perioder heroppe. I går aftes skinnede solen endda.
Det er som om at blød, oversize strik bare bør vare i en weekendtaske. Der er intet bedre end at hoppe i varme, bløde lag, og indtage weekendposition med fødderne oppe, et krus te og yndlingslæsestof.

 photo ll5382_zps616d46e7.jpg

Både strikken og tasken er nye. Strikken faldt jeg over i Zara i Hamborg. Den er simpelthen så blød, og så har den stretch, så den holder formen rigtig godt. Tasken så jeg på Strøms Instagram (det kan virkelig anbefales at følge favoritbutikkerne der, man får alle nyhederne først). Den er fra engelske Mirelle, og er af håndlavede materialer fra England, bl.a. med læder på indersiden. Så lækker! Lidt Chanelvibes (og bestemt også i meget høj kvalitet), men nemmere at komme til økonomisk. Elsker den er ret clean i sit udtryk, og størrelsen er rigtig god.

 photo ll5383_zps37c32ccd.jpg

Og så teamede jeg det op med mine lyserøde sneaks fra Adidas.

Forresten, har slet ikke jublet herinde over, at jeg fik billetter til Libertines på Vega i næste måned. Det bliver SÅ fantastisk, kan slet ikke vente! Mon vi ses?

New bag and knit in action. Found the knit in Zara Hamburg, and the bag is by Mirelle from Strøm store. Love the clean, scandinavian vibes.

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Europalle-hylde