Cph -and Back!

Ombre jacket + boots!

ll3398

Ok, det her er altså lidt cool, på den lidt for meget og vilde måde. Så kan man da tale om at gå all in på dip dye, eller ombre som de selv kalder det. Jakkerne er fra Muubaa og støvlerne fra Miista. Jeg synes både jakker og sko er helt fantastiske, især fordi man kan se, hvor god kvalitet de er i, selvom de er vilde, men ved ikke om jeg ville være modig nok til at iføre mig begge på samme tid? Selvom det kunne være ret sejt med det rette outfit, og prøve at eksperimentere lidt… Prøvede et par af tingene i London for nyligt, og blev altså lidt fristet.

Men altså, det findes jo også i gråt, og DET ville jeg til gengæld iføre mig i morgen hvis det hang her. Er faktisk rimelig meget ved at dø når jeg ser på jakken (den er desværre ikke online endnu, men giver jer et heads up når den er… den er for sej!!).

ll3400

Pretty!!!

Links: Blue boots, red boots, blue ombre jacket, red ombre jacket, grey boots (jacket not available yet). Affiliate links.

I love how these ombre boots and jackets looks together. Would be so cool to go all in on an ombre look, and pretty creative. I seriously dying over the grey Muubaa jacket!! It’s so unique.

 

10 kommentarer

 • Åh, den grå <3 .. Hvor er den vild! Den ville blive en seriøs klassiker i min garderobe.

  Mht. de farvede ombre-jakker, så har Nellys Issue 1.3 lavet en mere budget-venligt bud i sort/blå – det er godt nok fake læder, men hvis det mere er for at teste en trend så er prisen på 599 kroner lidt mere overkommelig end muubas (; ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Også i min! Og mja, jeg synes det bliver en anelse for tacky i plastik. Det sjove er netop det eksklusive blandet med det vilde :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debell

  Jeg tænkte først “NOT COOL”, men når jeg ser den grå udgave bliver jeg da også lidt blød i knæene ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med de grå støvler – de er rigtig fede :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den grå er ret så smuk ! Ved du hvornår den er tilgængelig ? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linn

  Jakken med rød har da bare “Camille” skrevet over det hele!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt, fedt, fedt! Kan da slet ikke stå for sådan nogle flotte farver. :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Hehe du har da efterhånden også et par jakker derfra. Jeg er selv helt vil med disse ombre nogle og tror jeg skal have fat i den sort/lyserøde! Den grå/sorte er også mega cool, men synes det bliver lidt for almindelig, så hellere gå all in ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Cph -and Back!