6.10 Chain

Cph -and Back!

ll3397

I går tog jeg afsted tidligt og morgenen mod Kbh, og kom hjem med et af de sidste fly. En lang dag på farten, som primært blev brugt i et fotostudie, og ude på location. Vi var dog heldige, at solen skinnede på os mens vi var ude -dog stadig forfærdeligt koldt!

Havde ellers planer om at overraske dejlige mennesker i Kbh med et lille besøg, men tiden gik, og i virkeligheden nåede jeg kun at raide Disney-butikken, inden turen gik hjemad. Min datter mente nemlig, at jeg skulle have gaver med hjem, når jeg nu skulle ud at rejse (forsøgte ellers at forklare hende, at dette ikke lige kunne karakteriseres som at rejse, hvortil hun køligt svarede:”Jamen, skal du måske ikke ud at flyve?”. Så tja, at flyve er åbenbart at rejse, og nu står der en masse ubrugeligt Disney-lir i poser, klar til at blive leveret ved kasse 1 i morgen ;)

Det var virkelig rart, at jeg for en gangs skyld kunne stå bag kameraet, og i stedet sørge for, at tørklædet sad rigtigt, og de forskellige items fungerede til stemningen osv. Dog hoppede jeg også lige ind foran iPhonen for en kort bemærkning, så jeg kunne lave lidt indhold til jer.

Havde yndlingsrejsetøj på, bløde skindleggings (efterhånden slidt ret løse, men det er skønt når man rejser), sweatshirt, sneaks og en varm jakke + hue. Og så havde jeg -næsten- ingen makeup på. Som skrevet, det var med at udnytte, at jeg for en gangs skyld stod bagved ;)

ll3396

Og tak for jeres store engagement for tiden. Det er så skønt at mærke så meget til jer, både i kommentarfeltet, på Insta, FB og lign. <3 <3 <3

ll3395

Topshop jacket, Black Lily scarf (on sale!), Zoe Karssen Madame sweatshirt, Leather Crown sneakers, COS hat.

I really enjoyed being behind the camera in Copenhagen yesterday. However, just jumped in front of the phone to give you a view on yesterday’s outfit!

9 kommentarer

 • Maria

  Tak for tippet med tørklædet:-)
  Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil også i Disney-butik! Og have dine pæne ben! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Camille.
  Jeg har lige et par spørgsmål ang dine smykker – du har måske svaret på det før, men jeg kan ikke lige finde svarerne.
  Jeg synes, at dine earcuffs er rigtig fine, men kan de bruges både med og uden huller i ørerne?
  Til x-factor finalen sidste år havde Pernille Rosendahl et armbånd på med en panter – kan du sige noget om, hvornår det kan forhandles?
  Thumbs up for det gode arbejde! Synes både din kollektion for minus og din 6.10 serie er rigtig, rigtig flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De kan godt bruges uden huller, hvis du bare klemmer dem sammen, men ikke i selve flippen. Det skal være længere oppe hvor øret er mere krøllet.

   Og ja, den panter bliver der stadig arbejdet på. Den er i massivt sølv, og dermed bliver dne rocker dyr, fordi den er så tung -og det er jo ikke så sjovt. Den skal være til at betale for jer :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak for svaret – det var nemlig i den øverste del af øret, jeg ville bruge dem, så det er jo helt perfekt..

   Jeg glæder mig til at se det færdige resultat af panteren – når man stadig har den i tankerne, så må det være fordi, vi er ment to be ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækkert look, Camille!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

6.10 Chain