New in: Vintage Mili Jacket

Tea at The Dorchester

Jeg ER jo en pige. Selvom jeg godt kan lide masser af rock, sort og St. Pauli, så elsker jeg altså også søde kager, bløde brokadesofaer og fint te-stel (også selvom mit smil er en anelse tvivlende på billedet). Hvis du har det på samme måde, så vil jeg anbefale at smutte ind til en klassisk Afternoon Tea på et af de traditionelle, dyre hoteller i London, hvor det er et helt ritual -og hey, man kan jo altid have sine nittestøvler og læderjakke på derind ;)

Det er som at træde ind i en helt anden verden, og et kæmpe afbræk fra hverdagens pubs i Camden. Omend jeg klart foretrækker sidstnævnte, er det altså en virkelig sjov oplevelse. Overopmærksomme tjenere i tailcoats, som seriøst var ved at slå os ihjel med høflighed, guldbrokade, kvaster, oversize silkepuder og et ganske imponerende te-udvalg.

Jeg vil anbefale at booke et bord (og gerne i god tid), da der næsten altid er udsolgt på de populære steder. Det er nemt at gøre online, f.eks. finder I Dorchester her, Claridges her (som jeg har prøvet for mange år siden, og det er lige så godt som Dorchester), og The Ritz her.

I London-interesserede kan se og læse forløbet ved at trykke i galleriet nedenunder -men gør det ikke på tom mave ;)

We wnt for Afternoon Tea at The Dorcheste last Friday. If you go to London it’s quite an experience! Remember to book a table in advance.

11 kommentarer

 • Neeej hvor ser det fint og hyggeligt ud :) Det må jeg prøve næste gang jeg rammer London.

  http://www.fit4livin.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor hyggeligt :-) Hvad er prisen for sådan en omgang, for jeg har ladet mig høre, at bare en kop te på de her hoteller er cirka 70 pund. Det passer forhåbentligt ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åh ja, lidt dårlig timing med de fine kager til sidst! min farmor plejer at kalde de forudgående for ‘stop-kager’ fordi de lægger en så god bund at man næsten ikke kan spise mere når man kommer til dem med de dyre ingredienser (chokolade, ægte vanilje osv.). Giver meget god mening i gamle dage ikke, – eller i hvert fald her i Sønderjylland hvor jeg kommer fra, hvor der er kageborde så store så man skulle tro det var løgn! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahhhhh, you look so pretty!!

  XO,
  Lucija
  WLL

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som noget der skal tilføjes min ‘to-do’ liste over ting der skal prøves før jeg drager hjem til juni (; Det ser vildt hyggeligt og lækkert ud, mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Åhhh – så drømmer man sig lige en smut til London igen. Har high-tea på The Dorchester tilgode, men synes lige jeg vil give et lille tip. Et andet sted der nemlig også er fantastisk til afternoon tea, er Browns Hotel. Det er ligesom Dorchester et lækkert, gammelt luksus hotel og deres afternoon tea er helt fantastisk :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæresten og jeg skal som altid til London i arbejdsøjemed i foråret, og jeg bliver simpelthen nødt til at presse en omgang afternoon tea ind i programmet! Så skal jeg bare lige have ham overtalt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • …Og så gjorde jeg det alligevel på tom mave. Dammit!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser sgu godt ud, C. Må altså prøve at få 5 o´clock tea næste gang jeg er i London.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil også anbefale The Goring (Der hvor Kate overnattede inden bryllup med William) fantastisk beliggenhed og god betjening. Utrolig posh men stadig nede på jorden!!
  Det koster mellem 400-600 på de dyre hoteller i London, men klart en oplevelse man ikke kan leve foruden:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor ser det fint og prinsesseagtigt ud. Ville super gerne besøge stedet(:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

New in: Vintage Mili Jacket