New "Paris" Tee

Today’s outfit in snapshots

Yaaaayy Danmark!! Vi er lige kommet hjem fra bedstevennerne hvor vi var ude at se håndbold. Jeg er meget lidt sportsinteresseret (pånær når St. Pauli spiller, ha ha), men er selvfølgelig med når der spilles om store titler (og der lokkes med hjemmelavet knækbrød, haps!).

Fik ikke lige snuppet outfitbillede i dag, greb egentlig også bare noget i farten, men I får det alligevel lige i små bidder:

Delene kender I vist? Ellers bare spørg :) Nu vil vi fejre med pizza og vino i den lilla sofa. Har I også set håndbold her til aften?

Denmark won the European Championship in handball this evening, yay! 

21 kommentarer

 • Kirstine

  Selvfølgelig er der set håndbold – SUPER DANMARK ( <3)
  Må jeg forresten spørge til dine træningsrutiner, Camille? Hvis du da har sådan nogen, ha ha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   Hmm har altså ret svært ved at svinge noget håndboldinteresse op, men så da lige de sidste minutter. Er det de nye støvler fra munderingskompagniet ? Jeg kom også til at købe dem og der var kun 37 tilbage så dem tog jeg selvom jeg er 37,5. Så håber de er lidt til den store side. Hvad synes du??er meget spændt på at mine kommer.
   Du ser som altid fantastisk ud! Kh M

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mine træningsrutiner? Sort kaffe og masser af små gåture i løbet af ugen -og det er egentlig det. Super irriterende, I know :D

   Jeps, støvlerne er fra Munderingskompagniet. Egentlig synes jeg de virkede lidt stramme i starten, men læderet er i virkelig god kvalitet, så det giver sig egentlig relativt hurtigt (ellers vil jeg også tro, at de er nemme at få udblokket).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine

   Gud hvor snyd! Jeg ville aldrig kunne holde formen uden masser af træning. Du er heldig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Jeg er på støvlejagt og meget interesseret i et link – de er fiine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er desværre væk fra shoppen (man skal ofte være hurtig når det kommer på bloggen, tit får jeg det ikke engang selv købt, hvis jeg linker før jeg har købt, ha ha). Men de er fra Munderingskompagniet, hvis det hjælper?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanne

   Jeg må holde øje med Munderingskompagniet, så du ikke når at linke inden jeg får et par igen :) Men synes faktisk det er ved at være lidt småt med lækre støvler efterhånden. Måske jeg bare er for sent ude i det hele taget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg fandt først ud af, at de overhovedet havde spillet, da facebook pludselig eksploderede i “Sådaaaan DANMARK!”-kommentarer.. Bumbum. Jeg sad med min bog og føler virkelig ikke, at jeg gik glip af noget :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha ha, hvor godt :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Berit

   Jeg tror, at jeg gjorde min ovn ren, mens der var kamp. Da jeg så tændte for fjernsynet, var der “Breaking News: Danmark har vundet EM”. Aha.

   Har for øvrigt set Lars Christiansen i virkeligheden. Han er slet ikke så høj.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jelena Krčmar

  Congratulations on the victory! Good game tonight :)
  I am from Serbia. For us today only silver medal, but in tennis in Australia open first place, and European gold in waterpolo.. Not bad day for Serbia ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukt billede af dig øverst, Camille! Nu blev kampen slet ikke vist på fransk tv (og let’s face it – jeg havde nok ikke set den alligevel;)), men jeg fandt temmelig hurtigt ud af på facebook, at vi havde vundet ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • oh yes, der blev heppet – men havde også oddset på sejr (det er sådan en lille secret obsession jeg har!) ;) …du er i øvrigt SÅ smuk på det øverste billede, og så er jeg vild med den simple ring-kombi :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, og sjov lille obsession, og det gør det sikkert sjovere at følge med i sport.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  I guder hvor er du altså smuk kvindemenneske. Også på en “lad” søndag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sad også og fulgte med. Er ikke den største sports-fan, men har da fuldt med håndbold herrene denne gang!(: Super fint outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hvordan og hvad gør du når du “sætter” dit hår, det ser ikke mindre end fab ud :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

New "Paris" Tee