Modeuge!!

Wuhu, nu starter modeugen i Kbh <3 Jeg deltager desværre ikke denne gang. Gad ellers godt, men jeg har 2 unger som har været halvsløje gennem hele januar (og så kan jeg altså ikke bære i mit hjerte at tage fra dem) + et stort arbejdsprojekt som jeg ikke kan forlade. Så jeg vil i stedet nyde den her fra Aa :) Jeg synes modeugen er skøn, og vil glæde mig til at følge mine favoritdesignere, dog bag skærmen denne gang.

Resten af outfittet følger senere… :)

This season I’m not participating in Copenhagen Fashion Week. My kids have been sick all through January + I have a big project at work I have to finish. 

4 kommentarer

 • Hvor følger du dem henne? Tænker på hjemmesider, tv-kanaler osv. :-)
  Og selvfølgelig stort tillykke med bryllupsdagen igår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MM

  Åh, vinteren er altså hård ved ungerne:-( – kender det alt for godt. Så må modeugen på hold – det forstår jeg godt. Jeg er altså lidt nysgerrig på, om du stadig underviser? Hvilke fag underviser du egentlig i?

  Vh M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg pjækker fra uni torsdag og har taget fri fra arbejde fredag, så min kæreste og jeg får lige to dage derovre med 6 shows på programmet, og så er planen ellers at overnatte på min søsters sofa (hun er lige flyttet til kbh. i går, så vi var lynhurtige til at lægge billet ind, haha!) ;) Ærgeligt du må sidde over den her gang, men det lyder som en god prioritering… Håber dit rock kid og pixi partner-in-crime snart er på toppen igen… <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  tager din assistent så med for dig, istedet for?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg