Meet Miss Beyard

Wanted Wednesday

Yihaa, når det lige. Har siddet i møde hele dagen, og kommer også til det i morgen og fredag, men sådan er det nogle gange. Godt jeg kan lide det jeg laver :) I får lige lidt onsdagsønsker fra et koldt og vådt Aalborg:

Leggings fra Spanx. Jeg fik tilsendt et par strømpebukser fra samme serie for noget tid siden, og de er altså virkelig gode og utroligt velsiddende. I hverdagen bruger jeg normalt favoritterne fra H&M, men når jeg skal have noget stramtsiddende på her hele julen, er disse altså helt fantastiske. De udglatter folder fra undertøj, og holder maven på plads, så man kan snaske alle de brunede kartofler man har lyst til ;) T-shirt fra A Question Of, bare fordi printet er cool og deres koncept er coolere. Bikerstøvler, som jeg har flashet for lang tid siden, og som endelig er online igen (men har seriøst ikke brug for dem… hmm…). Bukser i sølv med slangeprint. På mange måder way too much, men på andre måder helt rigtige!! Blusen i bomuld/cashmere fra Helmut Lang vil bare gå direkte ind i min garderobe, og er overbevist om, at den lynhurtigt ville blive en favorit.

Er der noget særligt I har kig på for tiden?

My wishes this Wednesday :)

 

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Meet Miss Beyard