20 Thin Silver Rings

Se mig!

Jeg kom slet ikke ud i går, og har derfor været i arkivet efter et outfit til jer. Først får I lige et ægte modeblogger-dagens:

Og så får I lige den uofficielle version, bare fordi det er lidt grineren:

Det hele kan jo hurtigt blive så seriøst, ikke? Især på en grå mandag ;)

Yesterday it was too windy to go outside, so I’ve been looking through my archive, and found these to you. It says “Look at me” on the wall ;)

28 kommentarer

 • Haha, du er bare så glad på det andet billede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, hvor dejligt. Jeg vil ha´din pelsvest. Pleaaaaase? (Eller vil du fortælle, hvor den er købt? Og “Zara i Spanien” er det forkerte svar!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh nej, kommer til at skuffe dig Beam… Zara i Spanien :(

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øøøøv. Jeg synes det er megatræls, at jeg aldrig er i Spanien – Zara Heaven! Men fin, dét er den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida T

  Haha, hvor er du lækker og fin! Og især når du griner :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaa jeg elsker altså de der hygge/fjolle billeder engang imellem, ellers kan det netop hurtigt blive så seriøst, som du selv er inde på :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalia Wægter

  Så fin og lyyyyys blond du igen er blevet =)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øv nej desværre er det et ældre billede, men meget snart igen (skal lige have løn, hæ).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Så fine billeder Camille.. ja, jeg kan da se hvad jeg skal bruge næste weekend på… Etsy – here I come.. jeg kan huske du lavede samme ‘stunt’ omkring sidste jul altså… viste fine Etsy-fund frem.. haha.. der faldt jeg også straks i fælden… hihi… men jeg er nu glad for tingene derfra endnu – så det må jo betyde det ikke var helt skidt… :-)) Og din Line og Jo arm… kan du evt. undvære den… ?? Så er det bare i juleposten med den… ;-))
  Knuz Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt du kan bruge tipsene Tina :) Og nej, tror altså dne arm skal voldflashes her hele julen :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Li

  you have an amazing blog! i like your style! keep it up!

  http://sensiblebird.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækker pelsvest ! ENVY !

  Kig fordi til tons af lækre inspirationsbilleder, fede DIY’s og giveaways!
  http://sofkirke.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hihi – hvor fint :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Ha ha hvor sjovt. Og pilen peger jo også hen på dig.
  Det helt rigtige billede at vise en mandag. Det gjorde lige at jeg fik et smil på læben :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orv, ja – se dig! Hvor er du fin;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Camille
  Eeelsker dit hår her! Jeg ved, du har skrevet om det før og jeg har ledt efter det, men uden held. Hvordan er det du får farvet dit hår? Noget med at det får en skyllefarve til sidst? Hvor tit får du det farvet for at holde det pænt? Og kender du tilfældigvis en god frisør i København? Mange spørgsmål, jeg har bare tænkt på det længe:)

  <3 Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg får det lysnet i masser af reflekser, ikke en helfarve. Så får jeg en grå skyllefarve i bagefter, som jeg holder ved lige med L’oreal pro’s silver shampoo. Jeg får det farvet hver 2. måned, da jeg godt kan lide der kommer lidt bund i det, true rock, ha ha ;) Kender desværre ikke en god frisør i Kbh :(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Camille, jeg er så ærgelig over at jeg ikke kan støtte dig i konkurencen hos Costume, da jeg desværre ikke er blevet 18 endnu…..

  Kom til at tænke på at dine Moshi Moshi Mind Best pants ( http://www.moshimoshimind.dk/shop/clothes/moshi-moshi-mind-best-pants.html ) er de store i størrelsen? overvejer at købe dem, men aner ikke i hvilken størrelse!
  -Julie : ))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for tanken Julie, det var sødt af dig (hvis du gerne vil deltage, er jeg helt sikker på, at du gerne må stemme i f.eks. din mors navn, hvis du stadig bor hjemme). Mine Moshi bukser er bare en str. s, synes de er ret normal i str. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Selvom det er et ældre indslag, bliver jeg nødt til at spørge dig hvilket mærke din flotte cardigan er fra?? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

20 Thin Silver Rings