Final Jewellery Faves

Meet Miss Beyard

Jeg er virkelig gået all in på smykker den seneste tid, men det er faktisk også ved at være et godt stykke tid siden, at jeg sådan for alvor har investeret i kvalitetssmykker -og det giver altså bare en anden luksusfølelse. Så må man jo prioritere en anelse -Hvad skal man også med en antenne på bilen, når man kan tilslutte sin iPhone? ;) Havde nu egentlig tænkt mig at vente lidt med at vise dette køb, da jeg ikke ville Line&Jo-ficere bloggen totalt, men ved I alligevel kommer til at spotte det på mine “dagens” (tager det nemlig aldrig af), så here goes… Meet Miss Beyard:

Endte med en grå tråd (lidt mørkere i virkeligheden), da jeg vil kunne mikse det med andre, og ja som skrevet, aldrig tager det af. Den grå matcher jo altid, og passer perfekt til mine vinterblege arme. Er virkelig glad for det, og det giver lidt hverdagsluksus med en pixi glimtende diamant på armen.

Her kan I bedre se farven og størrelsen. Det er virkelig fint og skrøbeligt alene, men ultra lækkert som diskret lag blandt andre armbånd.

Faktisk er jeg så begejstret, at jeg måtte købe et til min mor til jul… men ahem… jeg kan godt vise jer det, for der er en grund til, at jeg først køber mine gaver d. 22/23! Jeg kan simpelthen ikke vente med at give dem :D Så hun har altså fået det. Min kæreste har også allerede fået to (julegaver, ikke armbånd, ha ha), det er virkelig frygteligt :D

Købte det i isblå til hende, da det er favoritfarven. Det er desværre ikke muligt at købe disse farver online, men ved henvendelse i Line&Jo kan de godt bestilles. I dag og i morgen er det her med -10% i sort og i rødt.

My latest jewellery purchase, a small diamond on a grey string from Line&Jo. Bought it in light blue for my mom as well :)

38 kommentarer

 • Hvor er det altså bare fint. Jeg kan rigtig godt lide,at snoren er grå, da den så er nemmere at kombinere med ens andre sager. Det er den røde farve, som har afholdt mig lidt fra at ønske mig det, men nu har jeg jo ingen “undskyldning” mere. Hehe.
  Hahah, hvor er du sød, at du ikke kan vente med at give gaverne. Men mon ikke både din mor og din kæreste er glad for deres gaver ;) Så skal du ud og købe nye gaver til dem den 23.?

  /Stine
  http://mereglimmer.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den røde er jo også fin, men for sådan en som mig, ville den simpelthen clashe for vildt hvis jeg skulle have den på hver dag, er jeg bange for + der er det der med, at den minder mig om Kaballah :D Og ja, skal ud at købe nye gaver, så typisk mig altså :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så fint! Minder en del om et af de armbånd vi har på edgy.dk fra Iwona Ludyga Design. Der er det bare swarowskykrystaller “på den anden led”. Nogle af de samme farver også. Aner ikke om man må linke til sin shop – du må slette det hvis det ikke er ok: http://edgy.dk/da/search?orderby=position&orderway=desc&search_query=Iwona+Ludyga+Design&submit_search=S%C3%B8g – synes bare jeg ville vise det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er lige på grænsen til reklame, ha ha, men i det mindste er du ærlig ;) Personligt ville jeg nok hellere betale et par hundrede mere for diamanten, får ikke helt samme luksusfølelse af simili, men det er jo super fine :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihhhh hvor sjovt:)) Jeg hentede også mine to i går inde hos mig&cramer:)) Elsker dem allerede:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig elegant. Havde faktisk altid lidt troet, at det ville se mærkeligt ud på, fordi det er en snor og ikke en kæde, men det gør det jo ikke. Så fint, altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Superfint armband!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Farven er rigtig smuk! og især dejligt at det er en neutral farve, når det skal kombineres med resten af ens daglige outfit

  Dejligt med julegaver, så gem da et par stykker til selve aftenen – kunne slet ikke undvære gaverne denne aften :)

  http://www.itsmypassions.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  pyh det er fint det armbånd… men bliver det ikke snasket hvis du ikke tager det af? jeg kan da huske at jeg havde nogle armbånd som jeg aldrig tog af (roskilde armbånd godt nok men stadig;) og de var godt nok klamme efter et halvt års tid…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, det tror jeg virkelig ikke. Farven kan jo ikke falme (som f.eks. den røde), og det er jo en ganske tynd tråd, så der kan ikke komme det vilde slid på den :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   nej det kan selvfølgelig være;) hmm hvordan lukkes det egentlig? Med en knude eller? sidder da lidt og overvejer om min kære moder skal have sådan et i julegave også… ved du om Line&jo giver pengene tilbage hvis man bytter? Handler nemlig aldrig steder der ikke returnerer med penge retur:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • På vores webshop har vi 14 dages retur med pengene tilbage.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kamille

  Reklame??!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Camille.
  Hvor er det bare et fint armbånd! Må jeg spørge hvad det koster?
  / Anne-Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har man først fundet en god gave, er det nærmest umuligt at vente med at give den! Kender det SÅ godt fra mig selv. Jeg har haft den perfekte gave til min kæreste gemt i en måned nu, og jeg er ved at gå til… 24 dage to go!

  //Callie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh, men du er da noget bedre til at vente end mig kan jeg se…. jeg havde ikke kunnet :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Uha det er fint i gråt. Jeg har ikke kunne lide det røde, netop pga det ligner noget kaballah støtte.
  Desværre bliver det aldrig mit, da jeg ikke må have smykker på på mit arbejde. Øv altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ fint!! Og allerfinest i den grå. Elsker tanken om at man bare kan lade det sidde… Så har man altid et fint smykke på (: Og så giver det et touch af noget underspillet, sart og skrøbeligt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bo

  Ok, synes faktisk at det er ved at alt for Line&Jo-ficeret. Lidt kedeligt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint, Camille! Elsker enkle detaljer!

  Milana fra http://modeverden.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Det er så fint – købte det selv i sort i går :)

  Lige noget andet: har du prøvet at handle på La Garconne? Og hvad er dine erfaringer i så fald?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kun én gang, og det er en del år siden -ingen problemer, men den var igennem tolden en tur :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Æv, C. Holder snart op med at tjekke ind her på bloggen. Får alt for mange idéer til hvad jeg gerne vil eje. Du er en dyr dame! Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Ved du, om den findes i guld også? Og kommer I overhovedet til at have gaver under træet i år med alle de gaver, der bliver givet før tid?;) Du har jo også selv fået. Men så er der selvf børnene:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det gør den ikke, kun rhodineret sølv :) Og ja, børnene får i hvert fald rigeligt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, det er lækkert i gråt også! Og jeg har altså ikke spor imod Line & Jo-ificiering af bloggen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jill

  Det er fint men det er jo en tro kopi af det franske (red line) – personligt synes jeg det er federe, men koster også en del mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Final Jewellery Faves