12 Trenches

Verdens bedste udsigt

Det kan godt være, at to af mine LL-roomies er på ferie i disse tider, men jeg vil alligevel mene, at jeg pt. har den bedste udsigt:

Verdens bedste udsigt -for mig. Sådan så den ud her i eftermiddags :)

The world greatest view -to me.

25 kommentarer

 • Louise

  Hvor er det et mega sødt indlæg!! Varmer helt mit hjerte :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skøn udsigt:-))))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina B

  synes det er super hyggeligt når du deler de øjeblikke :D

  Christina B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Enig med Christina B :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fint :)
  Dejligt billede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Linea

  Det lyder fantastik! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej!
  Jeg har ikke fulgt dig så længe, men jeg har tænkt over noget. Er du ikke meget ung? :) Du virker ret ung, og så har du 2 børn. :) Ikke fordi der er noget galt eller noget, har bare tænkt over det. Det kan godt være det bare er mig, og du må undskylde, hvis det er et underligt spørgsmål :)

  BTW, fantastisk billede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååh hvor er det altså bare dejligt. Verdens bedste udsigt :)

  /Stine
  http://mereglimmer.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da en helt fantastisk udsigt du har der:-) Større og bedre end alt andet:-)
  Det er skønne stunder med de bedste:-)
  Knus fra Ann-Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • s

  Synes det er et fedt billede, og kan ikke lade være med at smile. Har lige besøgt en af mine nære der er helt nybagt mor. I har en fantastisk glød!
  /S
  http://www.afashionchild.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • To pixier <3

  Jeg er 28, men et eller andet sted synes jeg faktisk det er fuldstændig irrelevant. Man får børn når man er klar, man opfører sig på den måde der føles rigtig for en selv etc. Alder har jeg aldrig kunnet bruge til noget :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan et smukt billede :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej igen.
  Det var bestemt heller ikke ment på nogen “forkert” måde. Jeg synes helt klart også du virker som en, der er fuldstændig “klar” hvis man kan sige det på den måde, uden det lyder forkert.
  Det var mere fordi, at du nogen gange ligner en på 21-22 år synes jeg :) (Og det er bestemt ikke negativt ment!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cuteness :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt billede Camille, jeg gætter på storesøster er super stolt over lillebror :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, altså! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.

  åh, hvor er det sødt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare hyggeligt ud:) Ikk noget bedre end at være ude og nyde solen i disse dage, dog må der gerne blive lidt varmere! – Men jeg er så småt begyndt at tro på at foråret rent faktisk snart er på vej. (Dog så du at det sneede lidt i søndag i Aa? – ikk mere af det TAK)

  Læste lige dit indlæg om alder og kan kun give dig ret. Alder er en fjollet størrelse men ikke mindre en ting mange går op i. jeg kan huske da min bror som er 5 år yngre end mig kom hjem til vores forældre og sagde “I er gamle” (tiltrods for de begge er i 50’erne og min storbror er 34, jeg 22 og bette 17) Dette var efter en diskusion i skolen, hvor der var mange der havde yngre forældre end ham. Mine forældre tog det køligt og spurgte, om han virkelig synes de var gamle, hvortil min bror svarede nej, i er jo altid med mig til fodbold og er aktive:)

  Alder er hvad man gør det til, hvis bare man har nogle forældre som interesserer sig i deres børn og støtter dem kan det være lige meget om de er 22 første gang eller 40.. Er simpelthen så træt af den evige alders diskusion…

  Pyha så kom der alligevel en lille diskusion, men synes bare folk skal gøre som de har lyst til når de kommer til børn, de ved bedst selv når de er klr om de så er 20 eller 40…

  Smil modekolibrien Ditte:)
  – ps er sikker på du er en god mor for dine to små pixi’er:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Ej altså… jeg vil jo bare have endnu en, når du viser dine baby relaterede billeder frem. Og det går bare ikke! Fy Camille – ikke lokke :)
  Og min barsel slutter på fredag…. SNØFT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Fantastisk udsigt ;) Jeg har 1 1/2 måneds barsel og hvert sekund med mine to drenge og min mand skal bare nydes :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Camille, har du prøvet at købe T by Alexander Wang hos net-a-porter.com? Priserne er temmelig rimelige, men forsendelsen er da helt hen i vejret! (har godt set de ind imellem har gratis forsendelse…:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ér verdens bedste udsigt! Ingen solnedgang, bjergtop eller bounty-ø kan slå synet af de små der sover fredfyldt… Men det er altså ikke helt i orden at en modeblog skal gøre mig så skruk – nu kan ham jeg har derhjemme endelig gå og klare alting, og så får jeg bare lyst til at få en til :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma, tog det heller ikke ilde op (og ved godt jeg ser ung ud, elsker det, ha ha), men det var også bare mere generelt ment. Mange er så besat af alder, men det er bare så ligegyldigt. Jeg kan blive lige så inspireret af en på 15 som en på 45, det har vitterligt ingen betydning.

  Har desværre ikke prøvet af købe AW hos NAP, deres shipping er nemlig frygtelig hvis man køber noget billigt synes jeg…

  Og beklager for skrukhed -håber ikke man kan se resultatet om 9 mdr. I så fald fraskriver jeg mig alt ansvar :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Camille,
  jeg havde egentlig tænkt mig ikke smide en random hilsen/kommentar/salud ect., og det har egentlig aldrig været min ting, men da jeg så dette indlæg tænkte jeg “det sgu nu eller aldrig!”
  Jeg synes bare du burde vide at du er en kæmpe inspiraion for unge, så vel som ældre piger – og også for mig. På trods af at vores forskellige stilarter ligger så langt fra hinanden, så besøger jeg din blog dagligt for at følge lidt med i dit liv som mor/stilikon/inspirationskilde whatever, og hold KÆFT hvor synes jeg det er dejligt. Det er mit eget lille break fra en til tider lidt for stresset hverdag, og det er bare så hyggeligt.
  Synes du skulle have et friskt lille pust af lidt positive tanker herfra, keep up the good work! :)

  Held og lykke og alt hvad det måtte indebære!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aww, mange tak for de fine ord Sille :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

12 Trenches