Friday, Concert and Cakes!

Tempting boots…

I går var jeg lige ude for at gå en tur, og hov, så kom jeg lige forbi Camilla Debell’s butik -og blev fristet, rigtigt meget endda. Faktisk så fristet, at der nu står en Debell pose ude i gangen. Hvad den indeholder må I lige vente lidt med at se. Jeg vil nemlig gerne vise jer nogle af de lækre støvler der pt. er i butikken. Jeg elsker virkelig, at Aalborg endelig har fået en ordentlig sko-butik, og det vil jeg gerne give lidt blog-plads :)

Jeg stod ellers længe i de høje kilehæle fra Sam Edelman, og kunne bare ikke bestemme mig, men endte med at vælge et andet par, da jeg pga. graviditeten ikke får gået så meget i høje hæle for tiden. De flade beat-agtige støvler fra hhv. Dico og Shoebiz ville jeg også meget gerne have i garderoben! Men det var alligevel et andet par, der måtte med hjem…

Det hele kan også shoppes online her, til jer der ikke lige kan komme forbi butikken. Hun forhandler også tøj i selve butikken, bl.a. Gat Rimon. Det kan jeg lige vise jer i et andet indlæg, er nemlig på vej ud for at nyde lørdagen med familien :)

Was out for a walk yesterday, when I went by Camilla Debell’s shop. Finally a shop here in Aalbog with cool shoes (and clothes, which I’ll upload another time)! I was to tempted, that I had to bring a bag home. What’s inside I’ll show you later, cause now I’m going out to enjoy the Saturday with the family.

6 kommentarer

 • Malene

  Åh jeg er SÅÅÅÅ vild med dem ca i midten, med foret.. Er det ikke dem fra Ca’schott? Love love love to have them, så MISUNDELSE herfra hvis det er dem du har købt! Perfekte vinterstøvler, og må da især være LÆKRE når man render rundt med en lille tung mavse, og heels er lidt for hårdt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes dem fra Shoe Biz er rigtigt flotte, tror jeg bliver nødt til at anskaffe mig dem! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måske du har købt bikerstøvlerne fra Sam Edelman?
  Men der er virkelig virkelig mange fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har lige købt dem med lynlås fra Shoe Biz i dag. De er så fine, og skønne at have på :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gode køb! Og jaaaa, hvilke ER det mon jeg bare ikke kunne stå for…?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • love the high heels on the right!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Friday, Concert and Cakes!