Basic Look -Second Version

LBD Lace

En af de ting der var i min sorte shoppingspree forleden, var denne blondekjole fra Gina Tricot. Den virker super lækker, er tyk i kvaliteten, og har ægte klassiker-potentiale. Snittet er tidløst, og er sådan en slags kjole, som man altid kan gribe i sidste sekund, tilføje lidt lækre, måske mere sæsonbetonede, accessories, og så er man klar til en aften ude. Med en grov strikcardigan over, og et par tunge støvler, kan den endda også gå ind i hverdagsgarderoben. Og det bedste? Den kostede kun 200 kr :)

Bought this classic, seasonless LBD dress at Gina Tricot yesterday. The quality is really great, and it was so cheap!

11 kommentarer

 • Den er virkelig fed. Nu bliver jeg jo også nødt til, at tage et smut i Gina Tricot.
  Og så har blonderne et virkelig fint møster :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Andersen

  Wow, den ligner fuldstændigt i både mønster, længde osv. en jeg købte fra second female sidste år. Eneste forskel er at min har lidt pufærmer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hvor er den lækker:) Godt, min booty ikke gør sig i sådan noget – ellers havde det kostet mig 200 kr haha. Jeg sad faktisk forleden og tænkte “køber hun aldrig noget i GT eller H&M?”, men det gør hun jo så:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er den flot! Og elsker lynlåsdetaljen. Må lige et smut omkring Gina, tror jeg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Åha, hvis jeg dog bare havde figuren til sådan en kjole.. Den er SÅ fin :) Og MEGET Camille. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Den er virkelig fed den kjole ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Så fin, så fin:-)
  Er der noget for i den eller er det bare ren blonde? Og hvordan er den i str?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak -og ja, den er nok meget mig. Og jo da, handler bestemt også i Gina og H&M. Forsøger bare at være lidt økonomisk for tidne, og undgå for mange fristelser.

  Der er for i selve “kroppen”, og ingentin i ærmerne. Det kan man måske også se på billedet. Aner af gode grunde ikke helt vildt meget om str, da jeg er for tyk til den på maven lige nu, men har bare taget den i min alm. str. Den ser ret normal ud sammenlignet med det andet jeg har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er bare super fed. Kan ikke få nok blonde kjoler, må da vist en tur i Gina her i morgen .. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  hej
  fed kjole, kunne jeg lokke dig til at tjekke hvad den hedder :-)
  vh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo da, den hedder Luella party dress, godt navn egentlig :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Basic Look -Second Version