Oops!

Basic Look -Second Version

Jeg viste jer tidligere mit ultimative basis-look. Det look er super nemt at variere med ganske få ændringer, og det er jo ret praktisk hvis man f.eks. er ude at rejse, og ikke kan have så meget med. I går var jeg derfor hoppet i nedenstående. Pointen er den samme, en lækker taske (denne gang A. Wang), Owens læderjakke, min COS cashmere strik, sorte skinny jeans, Vuitton leopard tørklæde (denne gang bare i gråt), fodtøj med gode detaljer, og batikprintet tank som ekstra detalje under strikken.

Og ja, det var støvlerne fra Sam Edelman der måtte med hjem i fredags. De vinder virkelig live. Blødt læder, og så er de virkelig godt forarbejdet. Og hvor typisk er det i øvrigt lige, at nu hvor jeg kun har et fåtal af bukser jeg kan passe, så spilder jeg selvfølgelig glimmerlim på det ene ben…

Earlier I showed you my ultimative basic look. This look is easy to change with just a few items -and that’s a good thing i.e. when you travel. Yesterday I wore this, just a few changes to the same look.

15 kommentarer

 • Eva

  Elsker det sæt! De støvler og den jakke er virkelig fede!

  http://www.museoffashion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dine bikerstøver er amazing (!) Elsker dem.. Kan de købes i Kbh, et sted? eller et sted på nettet? hvor meget koster de? De er så flotte!

  Tjek min blog ud, hvis du har lyst :)

  //anotherfuckingfashionblog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha – jeg vidste det var de støvler – kunne allerede se dem på dig ;O) I er skabt for hinanden.

  Superfint outfit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Må jeg spørge hvad str du har købt disse lækre støvler i og hvad str du normalt bruger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna S

  OH MY GOD! de støvler er intet mindre end perfekte.. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også en stor fortaler for, at man skal finde sin personlige uniform. Et sæt tøj, man ALTID føler sig toplækker i, og som kan varieres udi det uendelige.

  Vores basisuniformer er egentlig bygget op omkring næsten samme skabelon, til trods for, at vores overordnede udtryk er ret forskellige :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Støvlerne er supper fede og passer perfekt til din rå basis gardarobe. Det er også interessant at se alle dine variationer med dine mange Louis Vuitton halstørklæder – det kunne være, at man skulle investere i sådan et engang, de er jo super lækre! Hvor køber du dem henne?

  Jeg glæder mig selv til den dag jeg finder “mit absolutte yndlings-look” – jeg kan hvertfald rigtig godt lide dit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak :)

  Støvlerne kan skam købes lige her: http://www.debell.dk/stovler/alle_stovler/Sam-Edelman-sort-bikerstoevle-med-nitter/ og jeg har taget dem i en 37 (mærket US 7), og jeg er normalt ellers en 38 i flade sko, dog til den den mindre side.

  Mine LV tørklæder kan kun købes i Vuitton butikkerne (og på deres egen webshop, som dog ikke tager danske kreditkort eller sender til DK).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Really love that jacket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] d. 1. november 2010 af admin Åh, jeg er forelsket. Efter jeg har set denne støvle på Camille fra Clamour for Glamour, er jeg helt solgt. Jeg har ovenikøbet set den på andre blogs før, men alas, det er først nu, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nice boots!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvordan vasker du din cashmere trøje? Overvejer nemlig at købe den nye de har fået i Cos i enten sort eller karry, men har hørt at cashmere skal vaskes i hånden, og kunne kun forestille mig at jeg så ikke ville komme til at bruge den så meget i længden :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Eii har flirtet med disse støvler længe nu, men de ser på webshop billeder altid ud til at være ret store i omkredsen øverst – men det ser de ikke ud til at være på dig. Gaber de øverst på dig også eller sidder de til?

  Ved godt spørgsmålet måske er lidt mystisk, men det er så svært at vurdere ud fra billeder. Og så er det jo super at kunne spørge en som støvlen virkelig klæder :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa. Jamen det kommer an på hvordan jeg står synes jeg. Men altså nej, de sidder ikke helt til -og det synes jeg egentlig heller ikke er specielt pænt når støvler gør, der skal være lidt luft :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Oops!