The Libertines live from Reading!

Saturday at Reading

Phy, er lige kommet ind ad døren, og står vist egentlig med det ene ben i sengen. Ville dog lige opdatere med et billede fra i går, hvor jeg købte en af de cooleste t-shirts jeg nogensinde kommer til at eje:

collage1389

Libertine. Den cooleste tatovering (som jeg ville ønske jeg havde, men aldrig kunne drømme om at få -med mindre selvfølgelig jeg blev den 5. Libertine, hø hø). Barat og Doherty har én hver, og jeg mener, de har skrevet på hinanden. De er i hvert fald en lille smule forskellige, og dette tryk er fra Barat’s. Så nu her hvor bandet havde lavet tee’s med lige præcis det tryk, så måtte jeg jo eje en. Og nu skal jeg nok snart stoppe med at skrive ordet Libertines, men havde ventet på denne koncert i en del år, været usikker på, om den overhovedet ville finde sted, og for en musikelsker som mig, så er det næsten tortur :)

I dag gik vi lidt rundt og kiggede i Reading. Ikke verdens mest spændende by, men hey, de havde en Topshop og en Zara, så fik da alligevel shoppet en pixi smule, selvom det ikke lige var meningen…

Bought this amazingly cool Libertines tee at Reading. One of the best tee’s I’m ever going to own, just love that tattoo, so it was perfect they decided to print it on a t-shirt.

 

8 kommentarer

 • Jeg synes, det er en fed t-shirt, selvom jeg ikke kendte bandet, ups, men det er mig;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver simpelthen nødt til at anskaffe mig sådan et par gummistøvler. Jeg kom til at tænke på, er der et bestemt sted, du køber dine Lanvin ballerinaer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kendte ikke bandet eller noget, men t-shirten er ganske enkelt for fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender heller ikke bandet, men tilslutter mig også de andre og giver ret i at t-shirten er for cool (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Tak, men I er nødt til at lære bandet at kende, de er super gode! Lægger links til et par videoer senere :)

  Og nej, Lanvin er bare købt forskellige steder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Blev helt glad da jeg læse om dit indlæg med the libertines.. Ville ønske at jeg havde været der, men bare det at de har spillet sammen igen, er jo nok til at gøre en glad… Derfor bliver jeg vist også nød til at bestille den t-shirt på nettet…

  p.s til jer der ikke kender dem. i burde virkelig prøver at finde dem på youtube :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Vil have gjort alt for at være der(ca ;o)), desværre sidder man på en flad su uden job. Øv bøv! Men tak for koncertindlæg, så vi får lidt ‘feeling’ fra det :-).

  Er det en herre t-shirt du har købt? På nettet findes den nemlig kun med rød skrift til piger? Synes bare det ligner den har en rigtig god pasform nemlig :-). Hvilken størrelse har du valgt, hvis det er herremodellen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel

  Kan i sende et link til hvor man kan købe t-shirten?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

The Libertines live from Reading!