Saturday at Reading

Queens of the Stoneage at Reading

Et band jeg havde glædet mig rigtig meget til at høre, var Queens of the Stoneage. Et band der laver solid og lækker oldschool rock n’ roll! De har haft lidt skiftende medlemmer, og derfor var det den bedste overraskelse, at det var Josh Homme der igen stod i front (den cooleste rødhårede rock n’ roller jeg kender!). De leverede virkelig varen, og kender du ikke bandet, så lyt til singlen “No one knows”, den er genial (altså sangen, desværre ikke videoen. Giv den lige til omkring 1 min. mærket, og rock on!).

Og så var de meget bedre opdraget mht. tiden, end G n’ R, der som sagt var en time forsinkede, og derfor fik trukket stikket kl. tolv, inden koncerten var færdig… 

collage1391

Og det var blevet mørkt og halvkoldt da koncerten var færdig, så måtte tilføje parka og halstørklæde:

collage1390

Heard Queens of the Stoneage at Reading, and they played so well. Go see them if they happen to play at a venue near you!

4 kommentarer

 • Årh det nummer jeg jo så godt. Perfekt lige at genhøre det på en mandag eftermiddag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Queens of the stonage make the best music! My dad always listens to them in the car, so i kind of grew up with them! Love to hear they play good live as well!

  Love,
  Sjanna from wehavebeenexpectingyou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk musik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CB

  Hej Camille,

  Josh Homme (aka Ginger Elvis) er frontmand i QOTSA og vil derfor aldrig blive skiftet ud, den gamle bassist Nick (som var det eneste faste medlem udover Josh) blev derimod skiftet ud fordi han slog sin kone. Og Dave Grohl, som spiller trommer i dette nummer, blev hevet ind til andet album, som no one knows kommer fra.. Josh Homme spiller næsten alle instrumenterne selv på de fleste indspilninger, hvorfor det øvrige cast bliver sat ind ved koncerter.

  Hvis du kan lide QOTSA burde du bruge et minuts-youtube penge på at lytte til lidt Eagles of Death Metal, Som er et sideprojekt mellem Josh Homme Og Jessie “the devil” hughes, som er super rockabilly 50er rock.

  Nå, lidt af en smøre..

  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Saturday at Reading