Monochrome Zara Knit

Libertines at Reading

Så, sidste Libertines indslag herfra, promise, men kunne ikke undgå at bemærke, at der er en del af jer der ikke kendte bandet -og det skal vi da have lavet om på ;)

Fandt luksusudgaven af live versionen fra koncerten på Reading, med perfekt lyd fra BBC. Alle numrene ligger derinde, men skulle jo vælge en, så tog startnummeret:

 

Og, så er jeg nødt til at vise jer, hvorfor vi ikke stod forrest, tjek omkring 2 min. mærket, hvor de er nødt til at stoppe koncerten, og man lige får et glimt af tumulten blandt publikum… Crazy.

Og til sidst tager jeg jer lige med en tur i min lomme, nemlig set gennem kærestens iPhone 4 (der har fået forbedret lyden når man optager, min 3GS’er er nemlig umulig til den slags). Vil altså lige advare, at det kun er for sjov man skal se den (og de 2 andre jeg har lagt op), den kan jo ikke hamle op med det andet, synes bare det var lidt skægt og mere personligt + man får alle publikums reaktioner og sang med. Vi stod dog tættere på, det hele ser så langt væk ud på videoen, men sådan er det selvfølgelig, når man ikke har et rigtigt kamera med.

Some clips from the concert I attended at Reading. It was the best. Really. And the last one is seen from my own POV, however much better view in reality.

4 kommentarer

 • Jeg kendte godt Libertines, men de har aldrig rigtig fanget min interesse… Jeg har altid godt kunne lide dem på den der “jeg slår ikke væk, hvis de bliver spillet i radioen”-måde, men har ikke selv gjort en indsats for at lære deres musik at kende, for så godt kunne jeg heller ikke lide dem.

  Men det har dette indlæg godt nok ændret på! Da jeg var færdig med at se de videoer, skyndte jeg mig straks ind på CDOn og bestilte en masse med dem… Tak for introduktionen, Camille!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er faktisk overrasket over, hvor clean Pete ser ud. Og den lille mand har da også fået lidt mere sul på kinderne.

  Og gode gamle Carl vil da altid være lidt af en snack. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Jeg overvejede at købe deres cd i mine unge teenage dage, men så svinede min veninde bandet og cd’en sådan til da vi stod i Stereo Studio. Så jeg fik den ikke lige købt.. :/ Og har faktisk ikke lig fået det gjort siden.
  Men jeg synes de er super fede!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg elsker Libertines – er SÅ misundelig over at du har været til koncert med dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Monochrome Zara Knit