Liber-fucking-tines!!!

The perfect cape!

Ih, jeg drømmer om en rigtig fin kappe til at smække over en LBD, jeans og t-shirt, eller ja, det meste faktisk. Jeg faldt over denne fra McQueen (som kostede omkring 4000, men den er desværre allerede væk), og den er noget nær perfekt. Jeg vil rigtig gerne finde noget lignende, og selvfølgelig mere budgetvenligt. Ideelt set en lækker vintage-sag, nu må vi se. Sommeren byder i hvert fald på en tur til Londons secondhand-butikker, så vil holde øjnene åbne.

Men OMG den mand kunne altså noget med print:

collage948

I am dreaming of a cape like this from McQueen to wear over my LBD’s, jeans and t-shirt, well, basically everything :) I’d like to find a vintage-version, and since I’m going to London this summer, I might find it there.

Billede fra Net-a-Porter.

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Liber-fucking-tines!!!