The perfect cape!

Out and about

Igen i dag smuttede jeg en lille tur ud, og fik endda luftet min elskede skindjakke. Jeg har slidt mit billedkort til kameraet op allerede, så måtte ind for at hente et nyt -en blog uden kamera spiller jo ligesom ikke helt. Generelt synes jeg, at jeg skal bruge alt for mange penge for tiden på lidt halv-kedelige ting. Ny computer, billedkortet, frisør (dejligt når det er gjort, men skal bare have det jeg plejer), nye basis tank-kjoler fra Samsøe, og hudpleje (kan mærke min hud ikke har haft godt af al den medicin, så må hellere redde den). Ih, jeg vil hellere købe sjove ting som silkekåber fra McQueen :D

collage949

Skindjakke fra KM Topshop, tørklæde fra Louis Vuitton, hættetrøje fra H&M, tankkjole fra Samsøe, ballerinaer fra Topshop, og taske fra Wang.

collage950

collage951

Today I went out to buy a new card for my camera, I have already killed the old one -and a blog with no camera is no go :)

 

18 kommentarer

 • Hvad koster en frisøromgang med det hele egentlig i Aa?

  Jeg synes efterhånden, priserne er helt horrible her i Kbh, og samtidigt har man jo heller ikke lyst til at debutere som prøvekanin hos en tilfældig frisørelev…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gav lidt under 700 kr. for en god striber i Århus. Det var ikke så dyrt.. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej
  Jeg elsker din David Bowie t-shirt. Hvor har du købt den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LOVE the Bowie shirt! I love your blog even more now :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan bliver et billedkort slidt op?
  Jeg har haft det samme i år og har taget over 20.000 billeder på det.
  Husker du at formatere? For det var mit problem engang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Billedkortet kostede kun 150, så det har ikke så mange lag at gemme billederne på, og når man tager billeder hver dag, og sletter igen, bliver det hurtigt slidt i lagene. En formatering hjælper, men problemet opstår hurtigt igen :)

  T-shirten er fra H&M.

  Hmm, der er mange forskellige priser i Aa på frisører, det kommer meget an på, hvad man vil have. Smart-ass frisører der tager høje priser for at have et lækkert image findes jo overalt f.eks. Jeg plejer ikke at give over 1000 for 2 x farve og klip. Kan ikke huske den præcise pris, da jeg altid køber lidt produkter med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  hvordan er Topshops sko i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det stadig muligt at få jakken? Den er da for fin.. jeg har virkelig svært ved at finde den rette læderjakke så et godt tip ville være super :)

  Udover det vil jeg rigtig gerne på din blogliste med min nye blog (jeg havde tille-eightyseven.blogspot.com før), men selvom jeg har skrevet på de blog-liste-indlæg du har lavet er jeg vidst ikke kommet på :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Rigtig fint outfit:) Har du noget under dine tank-kjoler fra samsøe? Har nemlig en masse selv, men synes de er lidt gennemsigtige, men det de ikke på dig:)
  Og hvilke kamera bruger du? Jeg skal investere i nyt kamera:)
  Rigtig god påske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker din laederjakke – den passer til alt. Jeg har ogsaa lige koebt ny her sidste weekend, og den har ikke vaeret af siden.. :-)
  Knus
  /Cathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker Bowie toppen! Og hætteblusen er også rigtig lækker. Vildt fedt outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Længe siden du har købt din t-shirt? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er det fint -som altid! :P
  Hvor er din skull ring fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Mange tak :)

  Topshop-sko er ret normale i str. Måske lidt til den lille side, hvis jeg skal sige noget.

  Jakken og t-shirten er desværre et par sæsoner gamle :(

  Jeg skal nok få opdateret blog-listen :)

  Ringen er fra Glitter, den er stadig her i Aa, har faktisk lige købt den i guld.

  Samsøe-kjolerne er blevet mere gennemsigtige end de første var, synes jeg, men jeg har stadig intet under :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Camille,
  Jeg skal ud og investere i et nyt kamera og vil høre om du bruger et pocket digikamera eller spejlrefleks?
  iøvrigt hvilket kamera har du?

  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camille

   Hejsa.
   Jeg har et spejlrefleks, Canon eos 1000 d :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for svar:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] imellem kan man være ret heldig på musik-tee fronten i H&M. Jeg har tidligere bl.a. snuppet en med David Bowie, og denne gang var det denne Rolling Stones der måtte med hjem. Elsker at den er så enkel, og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

The perfect cape!