Grayscale

Liber-fucking-tines!!!

Jeg har gået med armene over hovedet de sidste to dage (og ja, de er pænt trætte efterhånden…), for den musiknyhed jeg har ventet på de sidste mange år er endelig kommet. The Libertines bliver gendannet!!! De har fået en spandfuld millioner, og spiller 2 koncerter i slutningen af august, en på Leeds- og en på Reading festival.

Jeg har altid sagt, at NÅR de gendannes (aldrig hvis) så ville jeg til den koncert -om den så var i Malaysia. Så jeg skal til Reading to dage i august (og i øvrigt høre andre fantastiske acts som Guns n’Roses, Queens of the Stoneage, Arcade fire, Modest Mouse, tjek festivalen her, fantastisk line-up!!).

Det er virkelig årets musiknyhed for mig. At de så sikkert laver en Dizzy, og pludselig spiller knap 50 koncerter i England næste år er så en helt anden sag, ha ha.

Så lige et flashback til de røde uniformsjakker, og et af verdens bedste bands:

The fact that my beloved Libertines are reuniting is the best musicnews I’ll get this year. So I’ll be going to the Reading festival this August, really can’t wait!!

18 kommentarer

 • Laura

  Aaah, du har en amazing musiksmag!!!!!! :D vi håber de smutter en tur forbi lille danmark også så! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er svineheldig!
  Jeg glæder mig til at høre om koncerten!
  Pete Doherty <33333
  Så ham sidste år på Roskilde.
  AMAZING!
  Jeg ER forelsket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SNYD SNYD SNYD! Giv dem lige “two cold fingers” og send dem i retning af DK tak! (drooool)

  //S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Fantastiske navne, det kan da kun blive en succes!! Hvor har du købt billetterne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  fantastisk nyhed. Har også ventet flere år på at de blev gendannet… Synes det kunne være spænende hvis du lavede et indlæg om din musik smag…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh :D Bedste nyhed længe! Ih, ville næsten bytte min skanderborg billet for det, men også kun næsten :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Holy christ, et fedt line-up! Kunne godt være, man skulle spare lidt håndører sammen?

  Fed musik; kendte dem ikke, men det gør jeg helt klart nu da! <333

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er fantastisk.

  Min veninde og jeg har også talt om at tage afsted… men så synes jeg lige pludselig at det blev et lidt uoverskuligt projekt:)
  Må jeg spørge om I har fundet fly billetter, hvad I gør med overnatning osv?
  Tusind tak for hjælpen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sad også og hoppede på stolen da jeg læste nyheden! Så Dirty Pretty Things for et års tid siden og Carl Barat er jo FANTASTISK!!! Ville super gerne se Pete Doherty og Carl Baret spille sammen igen, men tror desværre ikke jeg er lige så hardcore som dig, så vil glæde mig til, at du skriver om koncerten og festivalen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er så misundelig. Elsker deres musik. Fantastisk genforening.
  Knus fra Ann-Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg overvejer også kraftigt, som i VIRKELIG KRAFTIGT at tage til Reading!

  – Sidsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FEEEEDT!! Rigtig god fornøjelse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Næh, Reading, der er jo lige ved siden af, hvor jeg kommer fra! Tillykke med billetten i hvert fald :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Det bliver bare SÅ godt!!

  Jeg har købt billetterne gennem See.com, men de linker til deres officielle slagssteder fra sitet. Så har vi bare booket et lille hotel (har 2 x endagsbilletter, så ingen camping) ikke ret langt derfra til 540 kr pr. nat for dobbeltværelse. Og så fly direkte fra Aa til London, og tog til Reading :)

  Og jo, skal nok se på lidt musikindlæg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria C

  Du er og bliver min yndlings-blogger, for du er så skide sej i alle henseender! Godt gået. Nu ved jeg at man kan være mor og stadig rock & roll! Jeg er vild med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan heller ikke få armene ned over den nyhed! Nu skal jeg bare ha booket billetterne :-) Vi ses derovre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Har et par blogs jeg følger, (deriblandt din) men plejer ikke at kommentere. Nu kan jeg alligevel ikke lade være, og så er det ikke en gang et indlæg om tøj ;-) Men altså: Fantastisk musik smag du har! Dejligt at der stadig findes ægte rocktøser! Thumbs up, og rigtig god koncert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Man kan SÅ meget være mor og rock n’ roll’er!

  Og hvor cool hvis du også tager afsted Marie, så giver jeg sgu en øl ;)

  Og tak Maria, min musik er mindst lige så stor del af min sjæl som mode er det, aner ikke hvad jeg skulle gøre uden rock :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Grayscale