Computer wanted...

Grayscale

I dag vågede jeg mig ud i virkeligheden for en kort stund (dog med tyk frakke og halstørklæde, men synes jeg ville poste noget andet end et overtøjsbillede). Nu har jeg også været inde i en måned, næsten, så mine små ture ud her på det sidste har været rigtigt dejlige. Jeg ved ikke med Jer, men foråret lader altså vente på sig her i Aalborg, der regner lige pt. og er ret koldt, øv.

Og tak i øvrigt for alle Jeres computer-råd (det ser ud som om, at Mac er den store vinder…), de bliver læst med stor interesse!

collage947

I old-school blogger-pose, men synes lige jeg ville vise ærmet. Hvor er det i øvrigt sindssygt svært at “stille sig op” til de der outfitbilleder. Nu har jeg jo lavet dem i et par år efterhånden, og jeg ser bare mig selv gentage den samme position igen og igen, ha ha. Men jeg er bare ikke rigtig sådan en der kan finde ud af at posere på den der lækre modelagtige måde, i virkeligheden er jeg faktisk ret genert (og min fotograf gør det ikke nemmere, I skulle bare vide hvor mange grine/fjolle/uklare billeder jeg sorterer fra, hæ).

Today in an old-school blogger-pose. All this posing in front of a camera is actually quite difficult, especially when you’re shy like me, and can’t do the model-thing ;) Spring hasn’t quite arrived in Aalborg yet. Still a lot of rain and cold weather, so I wore my coat and scarf when I went out today.

 

 

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Computer wanted...