Marokkanske smykker

Computer wanted…

Ok, tænkte at I erfarne netbrugere (og bloggere) må have nogle favoritcomputere -let me know! Min elskede Lenovo er afgået ved døden for over 2 mdr. siden, og jeg har endnu ikke fået købt mig et alternativ. Pt. klimter jeg løs på kærestens Lenovo (men slet ikke så lækker som min, det er virkelig en light-version på alle måder), og han vil egentlig rigtig gerne have den igen. So what to choose? Ideelt set købte jeg en 15″ MAC, men 13.000 til en computer er bare no-go lige nu -men da jeg jo bruger rigtig meget tid med den, så skal den altså også bare være i orden! Argh, det er jo en jungle derude…

Så læsere, hvilken har I? Hvad er fordelen ved lige netop den? Har I gode erfaringer med bestemte mærker? Og hvad ønsker I jer?

I have to get a new computer, but I could really need a few advises on what to choose. Which one do you have/can you recommend?

 

 

62 kommentarer

 • Jeg ved godt en Mac computer er dyr – men til gengæld er den også tæt på uddødelig. Du kan sagtens købe en billig computer som Packard Bell eller HP eller Fujitsu, men hvis man bruger den meget (mere end 5 timer dagligt) så holder de altså ikke mange år.
  Desuden er Mac noget er det lækreste og mest brugervenlige :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan varmt anbefale en macbook pro 13″ :) synes slet ikke den virker så lille skærmen, billedet er jo rigtig godt! Vil 100 gange hellere have denne her skærm end den 17″ skærm min gamle acer havde.
  Du kan få en macbook pro 13″ til 8900 :) Desuden er jeg overbevist om, at den holder det ekstra du betaler for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Macbook er fantastisk! jeg elsker min og ville ikke bytte for noget andet..
  Once you go Mac you’ll never go back.. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MAC har altid været bedst for mig. Og de har også holdt længst:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har hørt en lille fugl synge om at Wupti.dk (eller det der), havde en rimelig fin og kvalitets-bærbar Packard Bell til 3600kr, hvis det er noget du står og mangler her og nu, indtil du evt får overskud til en Mac :) Det er nemlig rigtig mange penge at smide efter en computer på én gang..

  Men lenovo er sgu heller ikke helt skidt :D Sidder selv med en af de små :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stick to lenovoen… det er og bliver den bedste computer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har haft 2 x HP inden for de sidste 3-4 år. Begge har været til rep et utal af gange. Nu har jeg fået en Macbook Pro 13″, og jeg elsker den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Er også helt på Lenovoen.. Den holder længe og kan holde til nogle tæsk..
  Derover er der også garanti på Lenovo. Der kommer en ud og reparerer den inden for 24 timer hvorimod hvis MAC’en går i stykker kan der gå flere mdr inden…
  Hvis du til gengæld vælger at det skal være en MAC så skal du IKKE købe den i HUMAC.. De har fået en ordentlig omgang hug i medierne pga. for dårlig byttegaranti… Eblehuset i Århus har gode anbefalinger…
  Held med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som så mange andre er jeg også fortaler for Mac’en.
  Men jeg vil gerne lige pointere, at hvis du ikke kører mange store og tunge programmer, fx. til programmering, animation eller tunge billedredigeringer med mange lag i PhotoShop – ja så har du altså ikke brug for en større maskine end den lille mac.
  Selvfølgelig har den ikke helt så stor skærm, hukommelse osv, men til tekstredigering, surfen på nettet og let billedbehandling er den ganske fin…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men hvad skal du bruge din computer til?

  Jeg har fx netbook nu, som jeg er virkelig glad for (en asus eee pc 1005p til 2200,-). Den er pefekt til internet, at skrive på, lettere billedbehandling, den vejer ingenting og har noget der ligner 10 timers batterilevetid (reelt), men jeg har ikke smidt den gamle ud, hvis jeg nu skal lave nogle tungere opgaver (den gamle er en acer, hvis det største problem er batteriet).

  – Vibeke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Once you go Mac, you never go back;) og det er der sandlig en grund til! Min kærestes bærebare Mac har holdt i 7 år, hvor jeg imellemtiden måtte investere i tre forskellige pc’er.
  Nu har jeg en ganske almindelig Macbook og har aldrig været gladere for, at sætte mig foran skærmen. – Hvilken Mac du bør vælge kommer an på dine behov i forhold til tunge programmer.

  Held og lykke med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sony Vaio. Super lækkert design!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  MAC er min baby! Jeg er virkelig glad for den, den holder bare godt og der har aldrig været nogen problemer! Jeg har købt min i Sverige – overvej det, der kan man virkelig spare nogle penge. Man kan vist også få den sendt fra Sverige, også altid en god idé. Fordelen ved at købe den fysisk i Sverige er, at man kan ringe derover en uge i forvejen og bestille den med dansk tastatur – lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt klart en macbook! Elsker min! Kan du ikke købe en billigere en, eller en i Tyskland, eller noget? Den er helt klart pengene værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også på Mac-holdet. Købte selv en MacBook Pro 15” i december og jeg elskede hvert sekund med den indtil den blev stjålet ved indbrud for en måned siden. Nu er jeg tilbage på min gamle PC og det er ulideligt. Jeg venter utålmodigt på at få en ny Mac fra forsikringen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger selv Mac, og det er den bedste computer jeg nogensinde har haft. Den larmer ikke, og er vildt hurtigt. Der er massere programmer hvor du kan være kreativ. fx kan du gratis downloade pixelmator til mac, dom fungere som photoshop!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg vil helt klart anbefale dig Sony Vaio :)
  Da jeg for et par måneder siden skulle have ny computer, var jeg rigtig meget i tvivl – synes også det er en hel jungle at finde rundt i de forskellige mærker og modeller :)
  Valget faldt på en Sony Vaio, og jeg har ikke været utilfreds med den et eneste sekundt. Den er utrolig lækker hvad angår designet, og kabinettet er lavet i kulfiber mener jeg, som er helt vildt holdbart. Derudover er tasteturet lavet som på Mac, med et lille mellemrum mellem hver tast, hvilket man har fundet ud af er bedre at skrive på :) Og det nye Windows 7 minder jo ret meget om styreprogrammet på Mac.
  Su kan jo altid tjekke Sonys hjemmeside…
  Men held og lykke med at finde rundt i junglen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg synes helt klart du skal bruge de ekstra penge og købe en Mac.
  Sidst jeg skulle have ny bærbar, var jeg lidt skeptisk overfor Mac, fordi jeg ikke ville betale alt for meget for design. Men jeg endte med at købe en MacBook Pro 15″, og jeg elsker den! Jeg bruger den omkring 8 timer om dagen, og der er aldrig problemer. Den er dejlig at arbejde på, larmer ikke, tænder hurtigt mv. Hvis du bruger den meget, skal batteriet højst sandsynligt skiftes efter et par år, men det er jo naturligt nok.
  Spørg dig frem mht. til dit behov for størrelse. Tror ikke du vil fortryde det, hvis du køber en Mac :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har nu haft min Mac i fire år (købte den i USA, da MacBook kom på markedet med Windows), jeg bruger den flere timer daglig til studier, redigering, musik mv., og den fungerer endnu helt fantastisk. Dog skal jeg snart erhverve mig et nyt batteri, da det gamle ikke kan holde strøm, men jeg synes, det er en lille investering i forhold til, hvor længe computeren har holdt.

  Tidligere har jeg haft et utal af PC’ere, som måtte til reparation i tide og utide – og som desuden ikke var nær så brugervenlige. Vil i øvrigt også påstå, at den mindste Mac er udmærket til langt de flestes brug.

  (…og nej, jeg får ikke procenter hos Mac… hehe)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Jeg bruger HP og jeg bruger den dagligt stort set hele døgnet og den er over 2 år gammel og har ALDRIG fejlet det mindste. Vi bruger faktisk alle i min familie HP og er meget glade for det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Mit indtryk af mac er, at de tilsyneladende er fantastiske sålænge de skal operere på egen hånd; men som studerende støder jeg konsekvent på situationer hvor mine medstuderendes mac’er failer – de kan bl.a. ikke sættes til storskærmene på universitet, og der er så godt som altid problemer når man sender dokumenter fra en computer til en anden, så snart mac er involveret.. For en studerende med et kæmpe behov for interaktion synes jeg bare ikke mac er besværet værd!

  Jeg er derimod super godt tilfreds med den 13″ HP Pavilion dm3, som jeg netop har købt i FONA for 5500,-. Den er super elegant i børstet stål og med et lækkert tastatur, og har derudover Windows 7, hvilket jeg synes er afgørende.

  Held og lykke med jagten :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise LIndgreen

  Hej Camille,
  Jeg har selv en HP, og den fejler ingenting efter de to år jeg har haft den. Men vil ligesom de fleste andre herinde anbefale dig en MAC. Det er den lækreste computer på markedet og er sikker på at den passer fint med dine behov. Og hvem er ikke en sucker for lækkert design? ;)
  Så hvis finanserne ikke er der lige nu, kan du i de fleste butikker købe den på afbetaling?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Personligt synes jeg at en macbook er spild af penge, med mindre man faktisk er prof grafisk designer eller laver store spillefilm til daglig. Windows fungerer jo fantastisk.. med mindre man ikke har så meget forstand på det og derved kommer til at ødelægge softwaren. Der ud over kan jeg ikke anbefalle acer, da alle jeg kender der har haft en har haft problemer med dem. Selv har jeg en Packard Bell med vista, som har fungeret som en drøm i næsten tre år. Hvis man har winodws er det bare rigtig vigtigt at have nogle programmer der kan rydde op i pcen så den ikke blive langsom. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • er selv på en MSI 13,3″ og jeg har elsket den siden jeg fik den i november ’09. det eneste minus ved min bærbar er, at der ikke er et cd-rom-drev i, men igen .. jeg spiller aldrig computerspil eller sådan noget :p så et stort minus mener jeg igen ikke at det er :)

  købte den på wupti.com og efter jeg havde købt den gik der to dage og så sad jeg med dem. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  MAC MAC MAC hvad mere kan jeg sige :o) Den bedste computer ever! Har haft min lille hvide macbook i snart 3 år og er stadig så god som ny. En stor udskrivning her og nu, men det kan helt klart betale sig i det lange løb. Tror ikke du vil fortryde det. Ha’ en dejlig dag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har kun én ting at sige – bare lad være med at købe dell! Det ér og bliver altså ikke godt. Jeg har selv en Dell Inspiron 1525, 15″, og den holder altså ikke særlig godt. Jeg har haft den i 1½ år nu, og har allerede haft mange problemer med den. Det første år er der garanti på, så der sender Dell en mand gratis ud for at fikse computeren, men det er ikke så fedt, når garantien så er udløbet.. Min lillebror har også en Dell, men han har virkelig også mange problemer med den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man kan få en hvid 13″ til omkring 7000 kr. Det er altså penge godt givet ud. Og når nu du vel i og for sig er selvstændig blogger for Eurowoman, burde du så ikke kunne trække den fra i skat? Det hjælper altså også på det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt enig med de andre i at du skal købe dig en Mac.
  Jeg sidder selv foran den stationære lige nu, og skal også have købt mig en bærbar i løbet af sommeren. Jeg har selv en Toshiba, og har haft den i 3 år nu, i et halvt år har den bare kørt så dårligt. Styresystemet i en Mac er også bare bedre.
  Hvis du har penge skal du købe en.
  Fortsat god dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hanne

  Hold dig væk fra Zepto.
  Lorte computere, og så er de lige gået konkurs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dot

  Hej,
  helt klart en mac. Hvis du undlader at netshoppe et par månder eller 3 skulle pengene også gerne være dér :) Det er vist kun 8000 kr der skal til, afhængig af størrelse. en god computer er altså rarere at ha end 5 kjoler synes jeg. Går selv og glæder mig til jeg skal til usa og købe ny til efteråret, wee :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Køb en Macbook White 13″!
  De er så, så, så fantastiske og du vil aldrig fortryde det. Det hele virker bare. De er smukke, lette, dejlige, enkle og det bedste.
  Jeg fik min til 5700 kr. men for det meste skal du nok af med lidt mere, men de er klart pengene værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg synes, som en anden bruger har skrevet, at du skulle tage at købe dig en msi x340. Jeg byttede min gamle hp, som havde været til reperation utallige gange, til den her msi i efteråret. Jeg har endnu ikke oplevet et eneste problem. MSi x340, er lettere og tyndere end en macbook air, så det er også helt klart et plus. Den er faktisk lettere end flere af min skolebøger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også lige købt ny her for en måneds tid siden. Havde jeg haft råd, ville jeg nok også have overvejet en Mac, det er desværre ikke lige tilfældet :)
  Jeg købte i stedet en Sony Vaio til 4999,- og den er bare helt igennem skøn. Designet, opbygning, tastetur osv. Jeg er rigtig godt tilfreds i hvert fald :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hopper med på Mac-bølgen.
  Jeg fik minhvide MacBook i julegave sidste år af min mand.. den bedste julegave ever!
  Jeg er SÅ glad for den.. Og jeg har aldrig problemer mere, med explorer som går ned i tide og utide, fordi den bare fanger virus så nemt.. næ nej, en mac er vejen frem ;)

  Kan som en anden også skriver hvertfald anbefale dig at holde dig langt væk fra Dell. Sådan en havde jeg før, og den var fudlstændig smadret efter knapt 2 år.. og jeg havde ellers passet godt på den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Camille.

  Virkelig en oplagt blog. Jeg står i selvsamme situation og mangler på det kraftigste en computer. Jeg håber du finder en der er brugbar til dine behov.

  Line; Må jeg spørge, hvor og hvordan har du fået din MAC for 5700? Jeg står nemlig også og skal ha’ en ny computer og overvejer en af selvsamme slags! :)

  Og Kirstine; Har du et sted du kan anbefale, at handle med i Sverige?

  Venligst, Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg synes klart du skal købe en mac, den er dyr men til gengæld kan du have den “forever”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Camille
  Stemmer også på mac. Jeg har bare den hvide MacBook og den er suveræn. Har også iPhone og det ved jeg, at du også har – og MacBook’en og iPhone’n snakker jo rigtig godt sammen.
  Husk at du som lærer kan få 8% (eller er det 12%) rabat på mac-computere.
  Vh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MAC MAC MAC !!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en Packard Bell som er rigtig god! Den kostede 5000, så det er til at håndtere og den har været trofast længe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MACBOOK! Hvis du ikke har brugt det før tror jeg slet ikke du kan gøre dig et begreb om, hvor dejligt og let det er. Det er bare et helt fantastisk styresystem, man finder så let rundt i det og så er det også et fantastisk design.

  go MAC

  C

  http://theworldofc.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg har en HP som er virkelig god! Jeg elsker den virkelig, bruger den hver eneste dag i flere timer, og den er bare så god :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvad er godt ved lenovo? Hvorfor var din god og din kærestes ‘dårlig’? Larmer den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan det siges kortere end: MAC

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  jeg stemmer på Mac book pro 13 tommer, den er intet mindre end fantastisk !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lenovo er ubestridt det bedste mærke – alle test viser at det er de computere der har færrest reparationer, går sjældent i stykker, flest der vil anbefale den. Det er ikke uden grund at både Grundfos og Vestas – to kæmpe koncerner – udelukkende kører IBM/Lenovo på alle deres kontorer og fabrikker i hele verden.
  Selv havde jeg tidligere en LG LW60, som jeg var meget glad for. Den holdte i 3-4 år, og kørte fantastisk helt til dens død – der var den også blevet slæbt med i skole og andre steder hen hver dag. Derefter købte jeg en Dell Vostro 1720, som er en af Dells halvprofessionelle computere til mellemstore virksomheder. Den er jeg også meget glad for. Dog er de begyndt at have dårligt ry for at være dumme til at reparere og erstatte.

  Det vigtigste er dog, vil jeg sige: Hold dig fra alle former for Acer(Det inkluderer også deres Travelmate, som er ligeså rådden som alle de andre – det er ikke uden grund at de har flest klager og reparationer på verdensplan), og fra billige “Aldi”computerer som Compaq, Packard Bell og MSI og lignende – de er simpelthen ikke monetterne værd. Toshiba er eftersigende heller ikke værd at satse på. En MAC er en investering med stort I – ja de er da lækre, men det handler sgu lidt om at kigge på behov. Så vil jeg altså noget hellere anbefale en Dell – Gerne en XPS, Precision, Vostro eller Latitude eller foreksempel en HP fra deres Elitebook serie.(Selvom at det går sig at HP ikke kan lave computere, synes jeg egentligt at deres Elitebook er vellykket) Men igen – Du får altså ikke bedre end IBM/Lenovo. Jeg valgte Dell i anden omgang, da de har ry for at lave virkeligt gode holdbare computere og der var mange muligheder – og så var det det eneste sted jeg kunne få en god computer – 2.2 Core 2 Duo CPU og en 17” full-HD skærm uden at skulle gå fra hus og hjem..

  Jeg har efterhånden en del erfaring med alt det her, og du er meget velkommen til at kontakte mig på mail/via min blog, hvis du har spørgsmål :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  IBM eller DELL er de bedste mærker. Uanset hvilken model du vælger, vil kvaliteten være høj. Det er også disse mærker, som store virksomheder benytter sig af, fordi de netop altid fungerer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Kan se at MAC bliver rost til skyerne herinde, men til trods for at jeg er og altid har været en MAC-fan så holder de ikke evigt! har nu haft min hvide skønne MAC i 2,5 år og pludselig er den blevet syg aka batteriet og cd-drevet virker ikke…..typisk lige efter 2 års reklamationsfristen er udløbet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Mai

  i do own a macbook air and i really love it!!! i would never get a pc since i use macs!!! i can really recommend them to u!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  MAAAAAAAAAC
  Jeg har en Macbook pro 13.
  Den er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 47. (Cecilie)

  Mac har i mange tider været kendt for at sætte rådne DVD-drev i deres maskiner, desværre.
  Batteriet er ikke noget man skal regne med. Normalt lever et batteri i 1-2 år, før det bør udskiftes(og det er satme en dyr omgang, især hvis man køber originale ting). Af samme grund er der altid max 6 måneders garanti på et batteri .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Lenovo, helt klart. Min kæreste er IT-chef hos et af de største net-shops herhjemme, der håndterer ca 35.000 kunder hver uge, og han vil IKKE røre ved andet end Lenovo. Han siger meget enkelt : ” DET VIRKER”. Typisk mand :-) De kan købes på laptops.dk. Det er vist der det er billigst. Køb en T- eller X-series. Det er deres business-modeller :-) Hvis du har “penge nok”, skal du vælge R-400 eller 500, eller W-400 eller 500, men så er du oppe i de store. Det er den type han sidder med. Måske et “overkill”, men bare et tip :-)

  Sidder selv med en T61, og den er fantastisk :-) God påske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AM

  Hej Camille

  Puha sikke en masse indlæg, jeg har ikke læst dem alle sammen, så undskyld hvis det allerede er nævnt. Jeg købte en Samsung Q320 i November 2009. Jeg er så glad for den, den er fiks, hurtig og kan det jeg har brug for. Samsung er forholdsvis nye på netbook markedet, men den virker upåklageligt. Jeg fandt ud af det skulle være den via et af mine yndlingswebsite, nørdesiden – trustedreviews.com. Det er en cool side, og du kan sammenligne forskellige computere med hinanden. Og så elsker jeg deres britiske accent ;) Held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Maria

  Endnu en mac-fan her :-) Jeg knuselsker min macbook pro, den er super nem at betjene, og den virker bare! Den går aldrig ned eller laver andre drillerier.
  Man kan købe ‘See Thru Cases’ til beskyttelse og pynt i fancy farver på speckproducts.com – min macbook er, surprice, PINK!
  God fornøjelse med projekt ny-computer :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Macbook pro! Elsker min over alt på jorden. Det er mit bedste køb til dato.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg knuselsker min Sony Vaio i lyserød :)
  Den er enkel og uden alt for megen ekstra software indstalleret – hader når firmaer tvinger deres programmer ned over en :)

  Og så er supporten super kvikke til at svare, venlige og meget professionelle :)

  Sidder selv i en IT support, så når jeg handler teknik, så går jeg meget op i kvaliteten af supporten. Jep for så nørdet er jeg nemlig :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Maria

  Et input mere FOR mac :-) Mac tilpasser selv skærmen til lyset, så man kan sagtens sidde ude i haven med mac. Det har jeg ikke oplevet, at mine tidligere pc’ere har kunne. Klart endnu et plus til mac :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne – Selvfølgelig :) Købte den lige før jul i Elgiganten i Viborg :) Det var den gamle model, men fik at vide at der ikke var den store forskel (og når den bare skulle bruges til det, jeg skulle bruge den til, var der overhovedet ingen), så købte den i stedet for at skulle af med ekstra 2000 kr :)

  Ved dog ikke om tilbuddet gælder mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Tak for dit svar, Line.. Nej, tilbudet gælder nok ikke længere. Lucky You! ; ) Men det er da værd, at undersøge markedet – man ved jo aldrig ; )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  1000 tak, hvor er det fedt I gider :) I er godt nok mange Mac-fans!

  Normalt er jeg glad for Lenovo, men de kan åbenbart også købes for billigt. Min kærestes larmer og tastaturet er virkeligt ringe. Hader computere der larmer!!

  Hmmm….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Har en mac og den er super fed! Jeg elsker den utrolig højt og ville ikke leve uden den!
  Den har nogle vildt fede funktioner og man kan lave forskellige ting som blog og så kan man købe forskellige billeder programmer som skulle være ret fede!
  Synes virkelig mac er super godt, og vil ikke vende tilbage til andet. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hej Camilla
  Jeg vil klart anbefale en Dell! Jeg har en 17″ Inspiron 1720 og jeg elsker den overalt i verdenen. (De kan fåes i en masse flotte farver by the way) Den er nu over to år gammel og hverken udseendemæssigt eller software/styresystemsmæssigt blevet dårligere siden jeg købte den (selvfølgelig kommer dette an på behandling). Derudover kan du gennem Dell, selv styre antal GB RAM, hukommelse, batteri osv. som mange andre pc-producenter ikke tilbyder. Derudover, var jeg selv meget klodset en gang og fik ødelagt min harddisk ved fysisk skade og der var der en utrolig god service fra Dells side.
  Ingen tvivl om at MAC er utroligt lækre computere, jeg tror bare selv jeg af princip ikke vil eje en, da de er blevet så “mainstream” og jeg synes designet er utroligt upersonligt.
  Et par ting du skal være opmærksom på hvis du erhverver dig en MAC er at den skal sikres godt med firewalls, virusprogrammer osv.
  At en MAC ikke kan få virus eller blive hacket er noget mange tror og sikrer derfor ikke deres MAC. DISSE UDSAGN ER IKKE RIGTIGE! Ifl. “de rigtige computernørder” er en MAC med browseren safari lettere at hacke end en Windows. Husk derfor at få hentet Google Chrome eller Firefox, der med deres teknologi er det mest sikre browsere til dags dato. Derudover kan der væres programmer, som ikke kan fungerer, pga. af styresystemet på MAC’en.
  Håber det kunne hjælpe og held og lykke i din søgning ;-)
  – Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Camille*

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Marokkanske smykker