11 BOLIGTING TIL VENINDEN/MOR TIL UNDER 200

Indlægget inderholder reklame/affiliate links.

Vi kender dem allesammen godt. De der gaver til max 200,- til en veninde, som er så svære at finde. Man vil gerne give noget af kvalitet der “fylder”, men budgettet skal også holdes. Jeg har derfor fundet 12 ting der egner sig som gaver, og som koster max 200,- (de fleste under).

ll7060a
Nr. 1: Mumi-kopperne er altså ret søde, og især denne lyserøde version. Kombinér det med et te-æg fra Normann (de bedste) og en god te for en ego-forkælelsesgave.

Nr. 2: Stempelkanden er en klassiker, så hvis veninden er mere til kaffe, så ville jeg snuppe den. Det er et virkelig godt tilbud, og det ER bare en nem måde at lave forholdsvis god kaffe på (alt afhænger selvfølgelig af bønnerne her, ha ha, men dem kan man jo bare købe med).

Nr. 3: Jeg har selv denne lysestage, og har brugt den mange steder efterhånden. Den fylder meget i sig selv, og står egentlig bedst alene.

Nr. 4: Synes denne plakat er så fin, især i et soveværelse hvor væggene gerne må være rolige og enkle.

Nr. 5: Apropos det med en lysestage fylder meget i sig selv, så er denne stage endnu et eksempel. Den fås selvfølgelig i flere størrelser og materialer så den er nem at kombinere, men synes også den fungerer alene f.eks. på en marmorplade.

Nr. 6: Rammerne her er så smarte. De er i dobbelt plexiglas og uden beslag på bagsiden, så det ser ud som om det indrammede svæver inde i rammen. Her ville det jo være oplagt med et venindebillede i, eller evt. en biobillet til en veninde-date -så har man en smuk ramme til andet brug.

Nr. 7: Jeg elsker disse krus, og da de fås med nærmest alle musikgenrer, så er det bare at finde den med venindens musiksmag. Jeg vil selvfølgelig selv helst have “punk”, men også “rock” står højt på ønskelisten.sammen med “glam”.

Nr. 8: Ok, den er lige dele skør og sød. Katte-timer. Jeg er allergisk overfor kat, men en af plastik går lige 😉

Nr. 9: House Doctor har lavet det pæneste keramik med glasur, og til sindssygt gode priser! Glasur er virkelig på vej tilbage!

Nr. 10. Jeg er egentlig lidt ovre Lyngby, og så alligevel ikke. For klassikeren i rosa er simpelthen så fin, og meget mindre seriøs end den hvide f.eks.

Nr. 11: Mja, den er ikke helt til boligen, men hallo, 40,-! Den skal bare med i kurven, punktum.

3 KOMMENTARERSHOPPINGCAMILLE/CLAMOUR 4 GLAMOURSE INDLÆG

DU VIL MÅSKE OGSÅ KUNNE LIDE
5 gode cashmeretørklæder Tip! Enkel basiskjole Balmain x H&M (herre) Favo Så gik der et år mere
3 KOMMENTARER
MetteK
Øøøv, hvor er linket til katten? 😀
SIDEN · SVAR PÅ KOMMENTAR · 0 LIKES
Camille/Clamour 4 Glamour
Sorry, det er her http://royaldesign.dk/viewitem.aspx?ID=86853
SIDEN · SVAR PÅ KOMMENTAR · 0 LIKES
Caroline // tordenmor.dk
Jeg har fire Mumi-kopper, og én af dem er den der lyserøde. Det er som om kaffen lige smager en tand bedre i den. 🙂 (Den grå her er jeg nu også ret glad for: http://royaldesign.dk/viewitem.aspx?ID=5086&s=mumi%20kop)
SIDEN · SVAR PÅ KOMMENTAR · 0 LIKES
SKRIV EN KOMMENTAR
Din kommentar
Navn

Email (vises ikke)

Hjemmeside (ikke påkrævet)

Giv mig besked om nye kommentarer på email

NÆSTE INDLÆG

NÅR TINGENE BARE PASSER SAMMEN…
Jeg oplevede det vildeste i går. I ved jo, at mine yndlingsfilm er “Transformers”-serien, og min yndlingssang er “Do You Realize??” med Flaming Lips, som …
NÆSTE INDLÆG