Jul i udlandet

Forår = Mønstermiks

Nu hvor vi officielt er gået ind i foråret, og dagene begynder at blive lysere (hvor er det bare lækkert at der næsten er lyst når jeg cykler hjemmefra om morgenen nu!), så begynder jeg også at længes efter at lægge de tunge vinterjakker væk, og iklæde mig lidt lysere og lettere outfits. Temperaturen og de grønne blade er dog ikke helt med endnu, og jeg føler mig helt forkert hvis mit outfit er for sommerligt og farverigt (mere end jeg gør i forvejen over farver, ha ha).

Et godt kompromis for mig er mønstermiks. Det er næppe en hemmelighed her på bloggen, og det er selvfølgelig fordi det virker, at jeg vender tilbage til det år efter år.

Et af mine favoritmiks er kombinationen af min nye frakke og tørklæde (netop købt i Primark til ingen penge), og så min gamle strikketrøje fra H&M, dengang “Trend” mærket bare var kendt som “det lyserøde mærke” når vi bloggere skulle beskrive det. Den er i hvert fald over 9 år gammel, men stadig lige så fin som da den blev købt.

Min regel nummer 1 når det gælder mønstermiks, er at én af farverne skal gå igen. Nu er det jo ret nemt med sort/hvid, men jeg er ret vild med detaljen med den karamelfarvede stribe i både frakken og tørklædet, som har helt samme nuance (rent lykketræf, da de ikke er fundet sammen). Det er, efter min mening, ekstra vellykket når man lige rammer den samme farve og nuance.

Og jo, jeg havde skam også en sort draperet nederdel på (endnu en gammel favorit), selvom den ikke lige kan ses på billedet ;)

2 kommentarer

 • Mette

  Hvor ser det bare fint ud. Er selv så dårlig til at sætte mønstre sammen.
  Dejligt med outfit-billeder igen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak, snupper nogle fremover når det lige passer ind. Havde det lidt svært med dem på et tidspunkt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Jul i udlandet