"Mor, jeg har læst alt hvad du har skrevet om mig på din blog"

Når ens børn kommer på de sociale medier…

Filuca er som bekendt blevet 13, og det giver dermed mulighed for at have en profil på flere af de sociale medier. Det har hun naturligvis, og vi har brugt lang tid på at tale om god net-etik osv. Desuden følger jeg hende alle steder, så jeg også har mulighed for at se hvad hun lægger ud -og hun følger også mig, hvilket jeg da godt kan komme helt til at fortryde. Især når der tikker beskeder som denne ind midt under en lækker vandretur i Sverige ;)

Eller denne:

Ha ha, fik helt dårlig samvittighed over den øl der, og havde behov for at skrive til hende, at jeg altså kun fik den ene -Totalt mommy. Man skal godt nok lige vænne sig til, at ens barn kigger med på de sociale medier! Og gennemgår alle gamle arkiver, skulle jeg hilse og sige. Just so you know…

Det kan godt være jeg engang imellem begræder at min lyserøde glimmer-pige er væk, men denne her teenagtetype er altså ret fantastisk. Som jeg skrev i det sidste indlæg, “The kid is alright” ;)

4 kommentarer

 • Maria Jacobsen

  Haha, jeg dør lidt over formuleringen “det var da ved gud en stor øl” :D Så er man dejligt sprogligt opdraget :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Haha herligt indlæg, hvor varmen stråler ud – og endnu engang en fin reminder om at tænke over, hvad vi lægger op. Om det kan “tåle” alles øjne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hej Camille, lidt off topic, men du havde engang en wall hanger, hvor du havde Pantone krus på. Kan du huske hvad den hed? De bedste julehilsner fra en gammel TNB’er 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Hej Kristine.
   Sorry, så først dit svar nu. Nej, kan simpelthen ikke huske det, og der står ikke noget der på. Du må dog godt købe min, hvis du ikke har fundet en endnu :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

"Mor, jeg har læst alt hvad du har skrevet om mig på din blog"