Beauty: Mine håndbagage musthaves

Obama-Mama

I weekenden gæstede #44 aka Barack Obama Aalborg. Han blev interviewet i Musikkens Hus om bl.a. lederskab, og selvom vi virkelig gerne ville have hørt ham, så kunne vi godt finde noget andet at bruge 10.000 på (!). Hmm, en uge i Barcelona, eller 45 min. med Obama… Ikke et svært valg! Nu tager vi så godt nok ikke til Barcelona lige nu her, men til gengæld er kufferterne snart pakket mod en anden ultra lækker destination lige om snart (husk I altid er med på Instagram). Pointen er den samme, det hele handler om prioriteringer.

Men derfor kan man jo stadig godt være nysgerrig. Det gav os en rigtig god anledning til at tale med ungerne om demokrati, historie, USA’s rolle i verden, hvorfor en god præsident er vigtig osv. De var derfor helt med på, at vi skulle ind og se ham ankomme til Musikkens Hus.

Nu er han jo tidligere præsident, så sikkerhedsopbuddet var enormt med Secret Service helt i front, og desuden var han forsinket så han havde travlt -Men det lykkedes.

Filuca fik dagens bedste foto, omend det gør sig bedre på en telefonskærm, så synes jeg alligevel I skal se det:

Jeg har så kæmpe respekt for den måde han altid inddrager og taler om sin familie på. Det gjorde han efter sigende også under interviewet, så enten er han trænet godt, eller også er han bare grund-sympatisk ;) Når man så ovenikøbet ser ham i lyset af den siddende præsident, så kan man jo blive helt trist over hvordan amerikansk politik har udviklet sig på bare få år. Og hvilke forbilleder vores børn kan få… Her tænker jeg dæleme det er vigtigt med noget voksenguidning, og derfor var Obama-besøget vigtigt at have ungerne med til.

Jeg håber virkelig at “reality-tv” snart har udspillet sin rolle som influencer. Kan vi virkelig ikke finde andre at se op til, end folk der spiller en karikeret udgave af “sig selv” i TV og på nettet? At det er det der skal til for at kunne sætte sig i det mest magtfulde embede? Der var engang hvor vi bare så “Jerry Springer’s Talkshow”, smilede skævt og tænkte “tosser”. Den tid savner jeg ;)

Nå, men på kamerarullen gemte der sig også et vaskeægte outfitbillede fra dagen. Komplet som det var i bloggens begyndelse inkl. poseringen -Not much has changed here ;) Lidt et tilfælde da jeg blev fanget på det forkerte ben, hø hø, men synes lige I skulle have det for old time’s sake. Stilen og damen kender I ;)

2 kommentarer

 • Line Maria

  Din stil er personlig – og dig. Det ses tydeligt når man har været med fra starten. Fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Hvor er du sød, tak skal du have :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Beauty: Mine håndbagage musthaves