Et af mine bedste køb: Kimonoen

Firkantede ringe, og lidt om min vielsesring

For nyligt, eller det er vel små to år siden, fik jeg øjnene op for firkantede ringe. Jeg har aldrig tidligere ejet en, da det ikke er noget mine foretrukne smykkemærker har haft i sortimentet (og desværre stadig ikke har), og jeg har derfor ikke tænkt over at det var en mulighed.

Jeg har ikke skrevet om min vielsesring, fordi jeg egentlig gerne vil holde den lidt privat. Det er jo ingen hemmelighed, at dette er mit andet ægteskab, da C4G jo har været med i mit liv de sidste 11 år. Min første vielsesring skrev jeg rigtig meget om, og det fortrød jeg egentlig lidt, fordi det helt særlige og private forsvandt lidt. Meget kan man dele, men essentielle ting skal man nok holde privat, det har jeg i hvert fald lært. Og ja, for nogle er det jo bare et smykke, men sådan har jeg det ikke. Jeg bliver stadig varm helt ned i maven når jeg tager min ring af, og ser på inskriptionen indeni (som var så lang at vi var nødt til at få det håndgraveret, hvilket bare gør det endnu finere).

Jeg ville gerne have en enkel, ret traditionel vielsesring. Tanken var, at jeg så hellere ville supplere med en ring sammen med, som så kunne varieres efter behov. Min mand var egentlig enig, og syntes jeg skulle vælge. Ja, jeg skriver synTes, fordi da vi først kom ind til guldsmeden var det faktisk ham der endte med at finde en favorit -som så også blev min, selvom det slet ikke var det jeg troede jeg skulle have. Ringene er nemlig firkantede. Eller lettere firkantede, de er lidt afrundede så det har en helt perfekt pasform. Selvom min vielsesring både er tykkere og bredere end nogle af mine andre ringe, så er det den der sidder bedst på hånden fordi den er flad i siderne, så fingrene kan sættes helt sammen.

Meget undervurderet og super ærgerligt at der ikke er flere smykkefirmaer der laver det. Jeg havde håbet jeg kunne finde nogle smallere ringe at have på sammen med vielsesringen, men jeg skal vist forbi en guldsmed for at få en. Der er til gengæld virkelig mange guldsmede der laver firkantede ringe, og det er jo lidt tankevækkende.

Billedet er herfra, og er nok noget af det tætteste jeg kommer på en lækker ring at sætte sammen med vielsesringen -med mindre andre smykkefirmaer vågner op ;)

2 kommentarer

  • VenterPaaVinBlog

    Øj, de er godt nok rigtig fine :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    “min” guldsmed, som har lavet alle mine ringe gennem årene laver de fineste firkantede ringe- Nanna Schou -bare et lille privat tip

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Et af mine bedste køb: Kimonoen