Stemning fra Nibe Festival

Vacay-mode

Jeg vil bare sende jer en hilsen, en storladen en af slagsen skulle man måske tænke med mit billedvalg. Det er den nu ikke, men billedet er taget af mig på et af mine livs største rejser. Jeg er ikke helt færdig med at være i ferie-mode, og jeg har simpelthen ladet mig rive med af den totale feriestemning som har indfundet sig her i familien. Ingen har haft arbejdscomputere el.lign. fremme de sidste 3 uger, that’s a first for både min mand og jeg. Men hold op hvor har det været fedt!! Selvom jeg har annonceret at bloggen vender tilbage, så har jeg altså tilladt mig at være ret stille her i ferien. Det er en del af den strategi jeg er nødt til at have, hvis bloggen stadig skal have sjæl og nærvær i de ting jeg laver -Og det skal den! Jeg er færdig med at tjekke ud af et hotel en halv time for sent, fordi jeg liiiiige skal have skrevet et indlæg færdigt, eller blogge 10 indlæg frem til fjernudgivelse inden jeg holder ferie. Det holder ikke -for mig. Ro til fordybelse. Til gengæld har jeg masser af kladder til indlæg, som lige mangler de sidste ord før de kan blive udgivet. Fedt at kunne gå og pusle med ordene når jeg har tid og lyst!

I har jo nok luret hvor ferien gik til i år, og det skal I nok høre meget mere om senere. Også den lidt specielle konstellation vi var afsted i. Filucas far og jeg delte nemlig ferien imellem os, så Filuca holdt ferie med os på skift. Hans kone er fra Rio, og de ville gerne vise hende byen. Hun syntes dog det var lang tid uden mig (og langt væk!), så min mand og jeg tog med, og fløj sammen hende ud og hjem, og så delte vi dagene med hende dernede. Det har da en snert af modern family ;)

Copacabana, jeg har aldrig set noget lignende det landskab. Hvis I vil se meget mere Brasilien og Argentina så vil jeg anbefale et kig på min Instagram @clamour4glamour. Den er lidt nemmere at opdatere med korte tekster og billeder on the go.

Vi blogges snart.

6 kommentarer

 • Caroline

  Hvor er det en fed måde at løse skilsmisseproblematikken på! Det må være så dejligt for Filuca.😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det er det, og det er jo helt for hendes skyld.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er det bare en fin måde at samarbejde på og hvor ser det bare ud til at være en fantastisk ferie.

  Skal et lille smut til Aalborg inden længe. Kan du anbefale et godt frokoststed?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Hej Mette. Det var virkelig en fed ferie!!

   Hmm, hvis du er til tatar så skal du prøve den på Bistro 59, det er min uofficielle yndlingsrestaurant. Wildebeast serverer super lækre sliders (de bedste i Aa), og har et mere all-round køkken, det er også en favorit her. Skal du spise middag her vil jeg klart anbefale Textur, det er virkelig godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Lyder som en fantastisk løsning for din datter! Og det lyder også som om, at I alle har fået en på opleveren. Hvordan med dine drenge, var de også med? Vi overvejer selv en rejse til Brasilien, men… er lidt skeptisk med børnene på så lang en flyrejse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Drengene var ikke med nej, de holdt ferie med deres far. Dette var en tur for Filuca, hvor hun både kunne være sammen med sin far og sin mor. Jeg fløj med drengene til Miami for et par år siden, og det fungere helt fint dog. Flyene er jo super komfortable når det er så langt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Stemning fra Nibe Festival