Forskellen på blog og hverdag -en genreanalyse

NATO-straps til ure

I blev helt stille? Jeg håber ikke I misforstod mit seneste indlæg, for I plejer da altid at være med på en god debat. Det er jo det der er det udfordrende og sjove ved at kommunikere udelukkende på skrift. Ideen kan godt være god inde i hovedet, men det er ikke altid det så fungerer når det kommer ned på skærmen. Måske er det bare sommervarmen, som jeg også sidder i lige nu, og er ved at dø i, fordi jeg optimistisk havde vovet mig ud på en løbetur… Dårlig ide!

Apropos mit seneste indlæg, så nævnte jeg NATO-straps til ure i en bisætning, og det vil jeg egentlig godt uddybe.

Gamle læsere ved måske, at jeg fik mit drømmeur fra Cartier for nogle år siden. Jeg er stadig sindssygt glad for det, men jeg må indrømme, at et Apple watch bare har nogle features som er ret smarte i min hverdag. Det har betydet, at mit Cartier ofte får længere pauser fra håndleddet. Det er jeg egentlig lidt træt af, da jeg synes det er så æstetisk lækkert – Og meget kan man sige om et Apple watch, men æstetisk lækkert i traditionel forstand synes jeg ikke helt rammer plet. Da jeg fik det kom det med den  enormt praktiske, men ikke specielt lækre plastikrem. Jeg synes generelt at Apple er virkelig dårlige til at lave lækre remme i høj kvalitet, og jeg kunne ikke rigtig finde nogen der bare tilnærmelsesvis kunne kompensere for følelsen af at gå med mit Cartier.

Så gjorde min mand mig opmærksom på NATO-remmene, som James Bond udødeliggjorte i sin tid, ved at placere sit Rolex i en af dem. Jeg synes de er super cool! Desværre har jeg ikke kunnet finde en forhandler i Europa der har nogle pæne, så jeg har købt mine i USA her. Man skal så lige påregne told og moms. De har i øvrigt også remmene til alm. ure.

Har I gode Sankt Hans planer? Sankt Hans er lidt af en ting herhjemme qua vores efternavn (Drachmann, som i digteren og kunstneren der har skrevet “Midsommervisen”). Jovist, jeg smykker mig mega med lånte fjer, det er jo ikke mig der er i biologisk familie med ham, men lidt familie er det da når man er gift ;) Jeg tror vi cykler ind og ser bålet midt i Aalborg ved Musikkens hus senere, og nyder den gode stemning og sommeraftenen.

5 kommentarer

 • Mette

  Velkommen tilbage Camille. Så dejligt du er begyndt at blogge igen :-)
  Hvor ser det fint ud med den stribede rem. Klart meget pænere end plastikremmen.
  Har selv overvejet at købe et Apple watch, men er usikker på, hvor meget jeg vil bruge det.
  Kunne du nævne nogle af de fordele, du synes, at det har?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak Mette!
   Jeg bruger det hver gang jeg løber. Både til at tracke tid, og til at afspille mine playlister i mine earpods (fra Apple, som er nemme at forbinde med). Der er sågar en funktion som ringer til min mand hvis jeg falder på turen. Jeg tjekker ofte temperatur og uv-index (et must når man har små børn), kalender osv. Jeg holder øje med om jeg får rørt mig nok i løbet af en dag, og kan holde øje med min mailboks.
   Derudover har jeg valgt at få notifikationer, så mine sms’er også kommer derind. Jeg synes de er rare at have ved hånden.
   Jeg ringer og modtager opkald på det. Jeg har f.eks. aldrig min telefon med på kortere ture, da jeg kan alt det jeg har brug for på uret. Jeg har heller ikke min telefon med når jeg underviser, men jeg kan se på mit ur hvis børnehaven eller skolen ringer, og jeg kan altid få ringet efter hjælp hvis nogen omkring mig har brug for det. Det er en god tryghed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Tak for svar :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Vildt flot efternavn – og sej historie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak -det er som sagt lånte fjer for mit vedkommende (altså, tænker nu aldrig at levere navnet tilbage, ha ha).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Forskellen på blog og hverdag -en genreanalyse