NATO-straps til ure

Mont Saint Michel

Jeg ville egentlig vise jer noget jeg har købt, men før det giver helt mening, så vil jeg dele en rejseoplevelse med jer. Det er faktisk min seneste rejse som jeg lige er kommet hjem fra. En god uges roadtrip i el-bil rundt i Normandiet og til racerløb i Le Mans. Cool oplevelse!

Jeg vil lave et nedslag i vores tur her hvor vi besøgte Mont Saint Michel. Det er åbenbart et af Frankrigs største turistattraktioner udenfor Paris -Det anede jeg ikke, jeg kendte det ikke engang selvom det er et UNESCO verdensarvsområde.

Kort fortalt er det en tidevandsø, med Europas kraftigste tidevand (det ses tydeligt der er lavvande på mit billede). Det observerede vi på nærmeste hold, da vi havde lejet en lille fiskerhytte i Saint Jean Le Thomas, en lille by længere oppe ad kysten, som vi overnattede et par nætter i. Meget fascinerende at følge med i, og så have udsigt til Mont Saint Michel i baggrunden. Jeg har lagt et billede op på Instagram hvor man lige kan skimte lidt af det.

Øen er tæt bebygget, og mest kendt er klosteret i midten med Saint Michel i guld på toppen.

Øen gemmer på masser af historier, og har bl.a. fungeret som fængsel i en periode. Det er super hyggeligt at gå rundt i de små brostensbelagte gader, og arkitekturen sender tankerne hen på “Game of Thrones” eller et andet eventyrligt univers. Tanken om, om der mon gemte sig en drage i krypten krydsede mig da en enkelt gang eller to. Desværre ingen Jon Snow ;)

Jeg kan roligt sige, at jeg aldrig har set noget lignende, og hvis jeres vej krydser Normandiet eller Bretagne (som grænser lige op til Mont Saint Michel), så vil jeg anbefale jer et stop. Der er mange turister, især i sommerferieperioden kan jeg forestille mig, men det er så unikt at jeg ville tage afsted alligevel, og snuppe et glas vin på en af caféerne hvis det bliver for overvældende ;)

6 kommentarer

 • Mette

  Hvor ser det spændende ud. Det skal bestemt besøges, hvis man engang er på de kanter.
  Tak for tippet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det kan jeg i hvert fald varmt anbefale!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilja

  Hvor er det hyggeligt, du er tilbage – lidt som at catche up med en tidligere veninde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Dejligt at “se” dig igen Lilja, jeg synes også det er super hyggeligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Har heller aldrig hørt om det – klart en fejl, for det ser fantastisk ud. Tak for tippet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det ser ud som om, at nogen har kastet en ø med et slot på ud i midten af noget vand. Helt vildt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

NATO-straps til ure