Is this it?

Add New

For første gang i over et halvt år har jeg trykket på “Add new”. Det har I selvfølgelig bemærket hvis I læser dette ;)

Bloggen kom længere og længere væk i min bevidsthed, og jeg har brugt det meste af min tid på familie, arbejde og så se verden sammen med min mand, både som storfamilie og i tosomhed. Der ligger mange små hilsner fra de fleste af rejserne på min Instagram (@clamour4glamour), masser af virtuelle postkort sendt til jer -For selvfølgelig har jeg jer stadig med i tankerne.

Jeg så at et af mine gamle yndlingsbands Moi Caprice (ældre læsere vil helt sikkert huske min fascination af forsangeren Michael Møller!) udgiver nyt album snart. De har faktisk allerede en ny single ude, for første gang i 10 år, og den er god! Jeg kom til at tænke på minderne fra begyndelsen af bloggen. Og måske er det på tide med et comeback for C4G også.

Dengang skrev jeg meget om musik og koncertoplevelser. Det savner jeg faktisk. Jeg skrev også om mode, men havde ikke travlt med at ligge under for diverse brands og pr-firmaer (de gad nemlig ikke samarbejde med os bloggere dengang, så det var så nemt), og selve den naivitet og ægthed har jeg savnet.

Jeg savner at skrive umiddelbare tanker og oplevelser ned. Det er ikke altid æstetisk lækkert, men det er hyggeligt. Jeg savner at lægge billeder op taget direkte fra kameraet uden spejlrefleks (nu telefonen), uden at skulle redigere lys og farver inden det kommer ud i cyberspace. Taget on the go, i det tøj jeg har gået i hele dagen (og selv betalt selvfølgelig), uden at være opstillet.

Jeg savner dengang jeg var super ligeglad med modeshow-invitationer. Det glemte jeg bare, da de begyndte at rulle ind i sin tid, for det var jo spændende. Og smigrende. Men var det en god langsigtet beslutning at lade sig indrulle i den verden? Jeg gider jo ikke se de shows alligevel, jeg har ikke brug for at planlægge mine indkøb 1/2 år frem (det har I heller ikke, lad os være ærlige), og i virkeligheden er jeg ligeglad med at gul er moderne. Jeg ser hæslig ud i gul, og køber det jo alligevel ikke. Jeg har mine bestemte farver og generelle stil jeg godt kan lide. Og det holder jeg fast i. I virkeligheden har min stil ikke ændret sig markant på 11 år, og især her i den seneste tid har jeg haft brug for at finde tilbage til mine “stil-rødder”… Er det et ord? Fedt vi fik den anderkendelse fra designere og branchefolk, det sukkede vi (jeg) efter i begyndelsen. Men det fik også blogmediet til at ændre sig, og jeg mistede på sigt min mojo. “Jeg må jo hellere skrive et eller andet, ellers bliver jeg ikke inviteret igen”-agtigt. Hvis man først én gang har tænkt den tanke, så skal man slippe tasterne.

Jeg har brug for at tage kontrollen tilbage. Vende tilbage til det der gjorde mig glad. Hele grundtanken med bloggen var jo at jeg var en helt alm. kvinde fra Aalborgs parcelhuskvarter med et lærerjob, og en interesse for at formidle og kommunikere online med folk fra hele landet. Finde ligesindede der også syntes at det var helt normalt at iføre sig hverdagspailletter (det aftalte vi i sin tid var et ord, ha ha), leopardprintede pelse, chunky boots med nitter (generelt alt med nitter jo), sort (læder) i rigelige mængder toppet op med et par solide cat-eyes fra MACs den flydende. At kommunikere med nogen der kunne se pointen i, at ens surtoptjente penge gik til en Chaneltaske (som man kunne fable om, sammen, i månedsvis inden), og man i fællesskab kunne finde 20 gode grunde til, at det selvfølgelig måtte være jordens bedste beslutning (hey, jeg har hver og en endnu!).

Og her er vi så. Snart 11 år senere (18/7-19 er det 11 år). Jeg er blevet 11 år ældre, og jeg kan ikke længere gå helt i selvsving over en Chaneltaske, når verden venter på at jeg udforsker den så intenst som jeg gør pt. Men jeg bor stadig i et parcelhuskvarter, jeg er stadig lærer, og jeg har stadig lyst til at kommunikere ufiltreret med jer. Det bliver ikke på den måde tilbageskuende, og jeg vil ikke til at forherlige en 11 år gammel tøjstil (nogle ting har det også så fint med at blive glemt lidt), jeg vil bare være mig. Nogle gange har jeg tøj på der f.eks. er 7 år gammelt, som jeg elsker, og som I ikke kan gå direkte ud og købe, hvis I skulle have lyst. Men det er jo heller ikke nødvendigvis det vi skal være sammen om. Jeg tror tiden for købekulturen er ved at være ovre. Lad os koncentrere os om færre hurtige køb, og i stedet bruge noget af det gamle noget mere. En stribet bluse er jo en stribet bluse (skriver kvinden der har 10… hov, men jeg øver mig også! Måske vi skal øve os sammen?).

Jeg kommer ikke til at gå 100% ukommerciel. Jeg har stadig lyst til at lave gode samarbejder der giver mening, og som jeg synes er sjovt (for både mig og jer). Men jeg kommer ikke til at deltage i shows og events, ej heller pleje pr-bureau-relationer osv. Det gider jeg ikke, og det giver ingen mening for jer. Nærmere tværtimod, synes jeg.

Jeg kommer ikke til at blogge hver dag, nok heller ikke hver anden eller tredje. Men når jeg giver lyd, så har jeg noget på hjerte. Det kan være alt fra en længere tankerække, til en hurtig hilsen der giver mening. Jeg vil forsøge at opdatere FB og Instagram (@clamour4glamour) når der er nyt, men helt ærligt, det gider I jo ikke hver gang, så kig forbi når I får lyst i stedet. Jeg savner nemlig også dengang, hvor man ikke tænkte på læsertal og antal klik, det var altså dejligt befriende. Både for jer og mig.

Er I stadig med? Det var lidt langt, og blev næsten et manifest, men det kan I måske også huske mine indlæg af og til var ;)

 

Cx

40 kommentarer

 • Tanja

  Kære Camille.
  Dejligt du er tilbage. Jeg læste også med for mange år siden. Hold fast i dit manifest, det lyder spændende og hvis det er dét der giver mening for dig, er det den eneste vej du skal følge.
  Jeg glæder mig i hvert fald til at følge med.
  ✌🏻 Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Hej Tanja.
   Dejligt at “se” dig igen. Tak skal du have :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Dejligt at “se” dig igen Rebecca. Kan helt stalker-agtigt genkende din email, ha ha :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Velkommen tilbage Camille – jeg håbede du ville komme retur.
  Jeg er vild med din nye måde at anskue bloggen på. Jeg synes i den grad blogmediet har ændret sig og ikke til det bedre. Jeg savner dengang men ikke skulle tage stilling til om det mon er reklame man sidder og læser.
  Jeg glæder mig til at følge med igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak for velkomst Maria, sødt af dig. Og også dejligt at “se” dig igen, kan genkende mailen ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Velkommen tilbage. Jeg er også en af dem, der har håbet på, at du ville blive aktiv med bloggen igen.

  Det er faktisk lidt skægt. Jeg har stadig en nederdel fra dit samarbejde med Envii. Jeg har netop lagt vasketøjet sammen, hvor den var i blandt, og så kom jeg til at tænke på, at det var længe siden, at du havde lagt noget op herinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Hej Camilla, dejligt at “se” dig også :)
   Aj hvor fedt du stadig har den, og bruger den! Lige det jeg gerne vil have noget mere fokus på. Jeg er stadig stolt af det samarbejde, og at jeg fik chancen dengang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Yeah💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt at læse fra dig igen, Camille ❤️ jeg er her bestemt også stadig. Gode ideer til bloggens nye liv. Glæder mig til at følge med

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak Malene, også virkeligt dejligt at “se” dig igen. Jeg har bestemt også fulgt lidt med hos dig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Velkommen tilbage, du har været savnet! Jeg ser frem til musikindlæg – og måske lidt om dine rejser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak Louise, godt at “se” dig. Kan kende dit efternavn ;) Musikindlæg kommer der, og ja, jeg tænker rejserne er ret uundgåelige. De fylder super meget i mit liv, og har givet mig de vildeste oplevelser. Der er bestemt noget at anbefale.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Jeg er klart stadig med og glæder mig til at høre mere fra dig 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Dejligt at høre Rie, fedt du gider!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke BN

  Hvor er skønt, at du er tilbage! Havde lidt frygtet, at dit næste indlæg ville være et farvel. Det var det heldigvis ikke. Det her manifest er befriende.. og tiltrængt i dagens blogverden. Jeg glæder mig til at følge med! Og læreren her håber også på en lille status på jobfronten:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Hej igen Rikke. Det var faktisk også tæt på, indtil jeg kom ind til kernen af hvad det var jeg gerne ville med C4G. Og jeg tror jeg bliver rigtig glad for min beslutning.Læreren er glad, og selvfølgelig stadig lærer for gode unger!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvor skønt ☺️ Dine betragtninger rammer total plet på min opfattelse (og brug af blogs). Der er sket noget de sidste 11 år. Som læser er jeg også “vokset” lidt fra hele bloggerverdenen. Læser ikke længere hver dag – flere gange om dagen. Men “samler” sammen til lidt søndagsadspredelse. Savner dine skriv, guides og betragtninger, så de vil blive læst med et smil :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Hej igen Maja, skønt at læse om dine betragtninger. Det er faktisk også mit indtryk, at mange af jer gør det på denne måde. Sådan ville jeg også selv gøre det. Håber jeg kan leve op til forventningerne :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Så enig – jeg savner den gamle blogverden/blogland. Jeg læser meget mindre med end før da de fleste samarbejder keder mig. Så jeg springer over for det meste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Lika – godt at “se” dig igen! De fleste samarbejder keder også mig, så der er vi helt på bølgelængde. Håber at kunne levere lidt alternativt til det denne gang :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A-M

  Jæs, mand! Jeg var faktisk inde på bloggen lige i går (eller forgårs? Det kan du sikkert tjekke i Google analytics… 😬) for at se om du ikke snart kom tilbage! 😍😍😍
  And now she’s back. Jeg er selvfølgelig med dig igen.
  Kh ‘Frk.V’ 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Søde Frk. V, fedt du stadig hænger på. I’m back, it feels good :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • A-M

   Ja, så hjalp det alligevel lidt at prikke til dig på IG. 😘 (Men en rejseblog bliver C4G nok aldrig helt, selvom du/I pt rejser meget!) Jeg ser frem til at læse med igen. 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det gjorde det da ;) Nej, det bliver ikke til en rejseblog, det er for langt fra C4Gs DNA. Men C4G følger mig, og derfor er det naturligt at den også er med på rejser, også retrospektivt, så jeg har lidt i arkivet jo ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor er det skønt at du er tilbage. Jeg har på intet tidspunkt fundet en blogger, der lægger så tæt op ad min egen stil som du gør – så selv efter du “forsvandt” har jeg brugt din blog som en slags opslagsværk, om man vil – jeg har i hvert fald fundet masser af inspiration, også i de helt gamle indlæg. Og det snakker vel netop for, at det har en berettigelse, at du ikke er så trendbaseret. Det fungerer – også 11 år senere! Jeg glæder mig virkelig til at følge med på ny – du og dine inputs har været savnet i blogverdenen! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Hej igen Line. Nårh hvor fint, at du har kunnet bruge arkivet. Det er jo lige det jeg drømmer om, at vi kan forbruge noget mindre og i stedet finde god inspiration i det vi allerede har. Det giver god energi til det videre arbejde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Fedt at du er tilbage! Jeg er også stået meget af blogmediet (har konsekvent 50+ ulæste indlæg på min Bloglovin’ indtil jeg til sidst bare trykker “Mark all as read”), men jeg blev så glad over at se din skrivestil igen. Dét gider jeg godt! Jeg har godt lagt mærke til hvor meget rejser pludselig fylder på din Instagram – jeg håber du vil skrive om dem på en måde, så du ikke bliver angrebet for at flyve for meget, men jeg vil samtidig også gerne høre dine tanker om det i disse miljøtider.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak for de fine ord Caroline (kan stadig huske første gang du lagde dit rigtige navn herinde). Lige præcis min skrivestil har jeg reflekteret meget over. Det brygger jeg på et indlæg om i disse timer, jeg tror, i al beskedenhed, at det bliver ret godt. Nu må vi se!
   Rejserne kommer jeg til at skrive om, og jeg ved bare, at jeg ikke vil gå ind i nogle store diskussioner omkring flyvning. Det er, som du skriver, meget oppe i tiden. Men skal man til at spille bilkort om det, så bliver det bare ofte for søgt, og baseret på synsninger og ikke evidens. F.eks. kører vi i elbil (og ellers cykler), spiser sjældent oksekød osv. Til gengæld flyver vi. Så er der nogen der har det stik modsat, men regnskabet er jo ofte det samme i den sidste ende. Nu er flyvning bare lige en varm kartoffel ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Velkommen tilbage! :)
  Ser frem til at læse med igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Jahhhhh er her stadig og hvor dejligt du skriver lidt til os igen🤩 Det er jo din skyld jeg valser rundt i A. Wang nederdel👍 Glæder mig meget til du poster noget igen, cool du holder fast i hvem du er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Hej igen Janne. Det er da noget jeg gerne vil have skyld for, jeg har også stadig mine -omend de er begyndt af få huller nu pga. slid!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge-Louise

  Hej Camille,
  Jeg har også fulgt dig lige fra starten i sommeren 2008 og endda før i debatforummet på nettet 😊
  Min yndlingsnederdel er fortsat fra A. Wang (har også en med lige nu på forretningsrejse i Kina) og jeg har en af dine fine charms fra samarbejdet med by Biehl (skull), så du har helt sikkert også haft indflydelse på min stil☺️
  Så stort JA herfra til en nede-på-jorden-blog uden alt det ekstra ligegyldige fyld, der ellers er læsset på!
  Knus fra en, der også er 11 år ældre og dermed træt af at udskifte alt hele tiden😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Kære Inge-Lise, det er jo fantastisk at have sådanne læsere. Jeg kniber mig selv i armen over hvor heldig jeg er, at I stadig har lyst til at kigge forbi mit webhjem. Fedt du bakker op om mine tanker for bloggen, jeg håber jeg kan leve op til forventningerne på sigt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Du var den første blogger, som jeg fulgte, og den eneste, som nogensinde har påvirket min stil og hjulpet mig tl at opbygge en basis garderobe. Dejligt, at du er tilbage :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Søde Julie, så bliver det ikke meget større, tak skal du have for ordene.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Dejligt! Jeg har aldrig fulgt dig eller nogen anden blog pga tøjet eller kommercielle links, men udelukkende pga det umiddelbare hverdagspræg og “veninde-følelsen”. Så er rigtig glad over at du – og efterhånden også en del andre – vælger at gå i den retning igen. Jeg SAVNER det gode, gamle blogland.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Fedt, det er en vigtig feedback at få i disse dage, hvor jeg er i gang med at lægge den endelige vinkel for C4G fast. Tak fordi du tager dig tiden! Og jeg savner også gode, gamle Blogland ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Is this it?